Αποδείξαμε για ακόμη μια φορά για το πόσο σημαντικό είναι να βγαίνει η παρέα μπροστά. Στη δική μας ξεχωριστή νύχτα.

Με μια μεγάλη παρέα από φίλους του και σημαντικά στελέχη από τη διαφημιστική αγορά γιόρτασε το Ratpack.gr τα 6 χρόνια του στον αέρα. Το επιτυχημένο ανδρικό site του Ομίλου DPG Digital Media υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στον Πολυχώρο ATRAKTOS, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση με την ονομασία ΜΗΝΑΣΜΑΝEVENTΜΑΣήταν μια γιορτή για τον άνδρα, με την οποία έκλεισε ένας μήνας γεμάτος έξτρα περιεχόμενο και ένα μεγάλο αφιέρωμα με τον τίτλο ΜΗΝΑΣΜΑΝ.ΜΗΝΑΣΜΑΣ.

Έχεις διαβάσει το αφιέρωμα ΜΗΝΑΣ ΜΑΝ. ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ; Διάβασέ το όλο εδώ.

Τα γενέθλια του RATPACK, το κίνημα Movember για την υγεία του άνδρα, η Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα και το Μουντιάλ ήταν οι θεματικές του ειδικού αυτού αφιερώματος και οι αφορμές για το EVENTΜΑΣ. Πάνω από όλα όμως το σημαντικότερο ήταν να μεταδώσουμε ότι αυτή η παρέα, το Ratpack.gr, έχει ένα μεγάλο λόγο να ξεχωρίζει. Και αυτός είναι η ψυχή της παρέας.

Θα μπορούσαμε λοιπόν να έχουμε ετοιμάσει διάφορες παρουσιάσεις και χρονοβόρες ομιλίες, εμείς όμως καλέσαμε τους καλεσμένους απλώς να περάσουν καλά και να ζήσουν μια live εμπειρία στους 4 ιδιαίτερους θεματικούς χώρους: στον χώρο της τεχνολογίας της VIVO (μεγάλου χορηγού της βραδιάς και χορηγού του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022), στο grooming experience από τους Rooster's Barbershop και με προϊόντα ανδρικής περιποίησης της L’Oreal, στο remote bar του JAMESON Black Barrel, την ανοιχτή μεξικανική κουζίνα του ANCHO και τα εκλεκτά γλυκά της βραδιάς, όπως η τούρτα γενεθλίων, που ήταν δημιουργίες από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Γιατί oι αριθμοί και οι παρουσιάσεις δεν έχουν ψυχή. Η-αντρική- παρέα πάντα έχει. 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved