Assosiated Press Όταν ο Rock κάνει cheat meal δεν αστειεύεται

Ένα κορμί ντερέκι έχει ανάγκη από αρκετή τροφή για να χτιστεί, ειδικά τις μέρες που δεν υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί.

Ποιος να το περίμενε ότι πριν από περίπου μία δεκαετία ένα ντούκι ονόματι Dwayne Johnson που έγινε γνωστός στον κόσμο ως The Rock, θα κοίταζε τον κόσμο αφ’ υψηλού ξέροντας ότι ολόκληρες οι ΗΠΑ ζουν και αναπνέουν για κάθε του κίνηση ή δήλωση. Δεν λένε ψέματα άλλωστε οι δημοσκοπήσεις που τον θέλουν υποψήφιο πρόεδρο στο Oval Office στη μετά Biden εποχή.

Και ποιος δεν θα ήθελε για πρόεδρο έναν τέτοιο action hero:

 

 

Αν ο Rock μας έχει πείσει για κάτι αυτό είναι ότι η καθημερινότητά του είναι γεμάτη από δουλειές (ταινίες, διαφημίσεις κλπ) και κυρίως γυμναστική, προκειμένου να κρατιέται σε φόρμα.

Για το ρόλο του στο Black Adam άλλωστε έκανε έξτρα προπόνηση για να φουσκώσει ακόμα περισσότερο.

 

Κάθε του ανάρτηση λοιπόν στο Instagram, όπου μετράει 291 εκατομμύρια followers γίνεται viral ακόμα και αν αυτό που ανεβάζει στους κύκλους του normal δεν θα είχε τέτοιο χαρακτήρα. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να παίξει «σκληρά» και να δείξει τι τροφή καταναλώνει κάθε φορά που έχει cheat meal.

Όπως συνηθίζεται σε κάθε bodybuilder, η διατροφή είναι αυστηρότατη πέρα από τη γυμναστική προκειμένου οι τόσο φουσκωτοί μύες να μπορούν να διατηρούνται, ωστόσο μέσα στη διατροφή του κάθε λίγες μέρες του επιτρέπεται και μία παρατυπία. Και όταν έρχεται αυτή η μέρα, τα «σφάζει» όλα και δεν συγχωρεί.

Ρίχνοντας μια ματιά λοιπόν στο «Rock Toast» θα συνειδητοποιήσει κανείς ότι πρόκειται για ένα γεύμα δύο ατόμων που παρά το γεγονός ότι έχει φυστικοβούτυρο και λεμόνι καρύδας, είναι γεμάτο pancakes, cheeseburgers, sushi, πατάτες και μπισκότα.

Μετά από τόσες μέρες σκληρής δουλειάς, δικαιούται και μία μέρα να τα διαλύσει όλα. Φάε και για μας τίποτα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved