Instagram: The Rock Ακόμα και ο Rock έκανε δίαιτα λόγω Black Adam

Αν θες να χωρέσεις στην στολή του μεγάλου εχθρού του Shazam, μπορείς να πάρεις ιδέες από το ντούκι του Hollywood.

Μπορεί ο κόσμος να περίμενε εναγωνίως ένα 1on1 της έκπληξης του DCEU, Shazam (Zach Levi) εναντίον του Black Adam (The Rock) στο σίκουελ του πρώτου, ωστόσο στο σίκουελ ο άλλοτε Captain Marvel της Dc Comics, θα ανταμώσει με την Kalypso της Lucy Liu και ενδεχομένως με τον Mr. Mind που είδαμε στο τέλος της πρώτης ταινίας.

 

 

Κάπως έτσι οι δύο ήρωες θα έχουν διαφορετικές ταινίες, με τον Black Adam να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο κοινό και τον Rock να δίνει διαρκώς σημάδια του πώς θα μοιάζει ο ήρωάς του στο σόλο φιλμ που περιμένουμε με ανυπομονησία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί με τον κεντρικό πρωταγωνιστή, πρώτη εμφάνιση θα κάνει και ο Doctor Fate τον οποίο θα υποδυθεί ο Pierce Brosnan.

 

 

Όσον αφορά τη διατροφή τώρα

Για να παίξει ο Rock τον Black Adam δεν θα έλεγε κανείς ότι χρειαζόταν να αλλάξει κάτι στη γυμναστική του, ωστόσο ακόμα και αυτός έπρεπε να χάσει λίγα κιλά προκειμένου να φαίνεται ακόμα πιο γραμμωμένος σε σκηνή δίχως τη στολή του.

 

 

Πολλοί στη θέση του θα ακολουθούσαν το δρόμο της αφαγίας, ωστόσο ο Dwayne Johnson που ξέρει τι θα πει τροφή για το ανθρώπινο κορμί, έφτιαξε ένα ειδικό πρωινό το οποίο του έδωσε εξίσου μεγάλη ενέργεια, ενώ παράλληλα τον βοήθησε να στεγνώσει παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής και γυρισμάτων.

Χρειάστηκε μονάχα μοσχαρίσιο κρέας, ασπράδια αβγού, καφέ ρύζι και μύρτιλο (blueberry). Το ακόλουθο βίντεο στα περιγράφει αναλυτικά:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved