Αυτός ο χυμός είναι τρεις φορές πιο αντιοξειδωτικός από το πράσινο τσάι

Πρέπει να πίνεις κάθε μέρα.

Κι όμως υπάρχει κάτι πολύ πιο αντιοξειδωτικό από το πράσινο τσάι. Εμείς το ανακαλύψαμε πριν λίγο καιρό αν και από παλιά πίναμε αυτό τον χυμό. Είναι κάτι που το είχαμε βάλει στο διαιτολόγιο μας αλλά δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς κάνει στην υγεία μας.

 

 

Τα ζουμερά και κατακόκκινα ρόδια, όσο και ο χυμός τους, αποτελούν το διατροφικό θησαυρό του φθινοπώρου, καθώς είναι από μόνα τους μια… βόμβα υγείας, με τις πολλές φυτικές ίνες,  το κάλιο και τις βιταμίνες, όπως η βιταμίνη C, που περιέχουν.

 

 
 

Το ρόδι είναι ένα από τα πιο υγιεινά φρούτα στη γη. Έχει πολλά απίστευτα οφέλη για την υγεία για το σώμα σας. Είναι το φρούτο με τις περισσότερες αναφορές σε όλα τα θεολογικά βιβλία.

Έχει αντιοξειδωτικές, αντιιικές και αντικαρκινικές ιδιότητες και λέγεται ότι αποτελεί καλή πηγή βιταμινών, ιδιαίτερα βιταμίνης Α, βιταμίνης C και βιταμίνης Ε, καθώς και φυλλικού οξέος.

 

 
 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο χυμός του ροδιού είναι ένα από τα γνωστά μυστικά για να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενώ στα πλεονεκτήματά του συμπεριλαμβάνεται και η πρόληψη του καρκίνου και η γονιμότητα.

Δεν είναι δύσκολο βέβαια να στύψουμε τα ρόδια και μόνοι μας στο σπίτι μας. Τώρα μάλιστα που είναι και η εποχή τους, ενδέχεται να βρείτε φρέσκοστυμμένο χυμό ρόδι σε κάποιες λαϊκές αγορές. Γιατί όμως κάνουν τόσο καλό στην υγεία μας;

Δες εδώ γιατί πρέπει να τρως ρόδι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved