Η υγεία του Michael Schumacher θα βελτιωθεί σύμφωνα με τον Jean Todt

Ο πιο στενός συνεργάτης του Γερμανού άσσου μίλησε για όλα με αφορμή το ντοκιμαντέρ που θα βγει τις επόμενες μέρες.

Ο Michael Schumacher έχει να εμφανιστεί δημόσια από το 2013 και το τραγικό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι τον έχει ξεχάσει ο κόσμος. Η αγωνία με την οποία περιμένουν όλοι το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, ακόμα και όσοι δεν έχουν δει ούτε μισό αγώνα Formula 1 επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο Schumi ήταν κάτι παραπάνω από ένας οδηγός αγώνων. 

 

 

Με το ενδιαφέρον του κοινού να έχει πιάσει κόκκινο λίγο πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, ο Jean Todt μίλησε στη γερμανική Bild και μας δίνει όλα τα νεότερα για τον κορυφαίο της γενιάς του. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ferrari και νυν μεγάλο αφεντικό της FIA είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει καλύτερα τον Schumacher από τη σύζυγό του και εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του πολυπρωταθλητή της F1.

 

 

O Todt πέρασε αρκετό καιρό με σύζυγο του του Schumacher, Corinna, και την υπόλοιπη οικογένεια μετά το τραγικό ατύχημα και μίλησε για την στήριξη που έχει λάβει ο πιλότος και το πόσο δυνατός είναι. Η Corinna είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα, σύμφωνα με τον δαιμόνιο τεχνικό διευθυντή, και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να βρίσκεται στο πλάι του.

 

 

Ο ίδιος ο Schumacher παραμένει πολύ δυνατός ψυχικά και ψύχραιμος, όπως ακριβώς ήταν και σαν αγωνιζόμενος. Αυτή είναι και η αιτία που κρατιέται ακόμα στη ζωή και παλεύει. Η αργή, αλλά σταθερή βελτίωση της υγείας του είναι προϊόν του μεγάλου ψυχικού σθένους που διαθέτει. Αυτός είναι ο λόγος που ο Todt πιστεύει ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Γερμανός θα ανακτήσει σε τέτοιο βαθμό τις δυνάμεις του και θα τον ξαναδούμε σε δημόσια εμφάνιση.

 

 

Ο Γάλλος φίλος και συνεργάτης του Schumacher είναι πρόσωπο κομβικής σημασίας στο νέο ντοκιμαντέρ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, καθώς το ντοκιμαντέρ δεν εστιάζει σχεδόν καθόλου στο ατύχημα. Εκεί θα δούμε κυρίως την αγωνιστική του καριέρα, το πώς κατάφερε να θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος πιλότος, αλλά και τον άνθρωπο και οικογενειάρχη πίσω από τα 7 πρωταθλήματα.

  

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved