Ρε μάνα που είναι εκείνη η μπλούζα που φορούσα στο Λύκειο;

Τα ρούχα του σχολείου σου μπορούν ακόμα να είναι cool.

Οι άνθρωποι που γράφουν κατεξοχήν για μόδα το έχουν θέσει πολύ σωστά: «Η μόδα κάνει κύκλους». Και πραγματικά, αν δεν έχεις μπει στη διαδικασία να πετάξεις παλιά ρούχα, θα έχεις παρατηρήσει ότι παραπλήσια σε στυλ και κόψιμο υπάρχουν και στο κατάστημα δίπλα σου. Έτσι πάει. Η μόδα επιστρέφει.

what to wear today october 2017 2

Να λοιπόν που ο Dev Patel, απέδειξε στην παραπάνω εικόνα ότι τα ξεχασμένα ρούχα του σχολείου σου είναι ακόμα στη μόδα για εμφανίσεις. Αρκεί να μην τα έχεις πετάξει και να μην έχεις πάρει 30 κιλά από τότε. Είναι περιπτώσεις απλές και σύνθετες, σαν τα minimal  hoodies που συνήθιζες να φοράς την ημέρα που είχατε γυμναστική αλλά και που σου έκαναν για την κοπάνα τις τελευταίες ώρες.

hood

Το ίδιο ίσχυε και με τα παπούτσια. Σε κάθε σπίτι θα υπάρχει στάνταρ ένα κλασσικό «σταράκι» ή ένα πιστό ασπρόμαυρο Vans που πάει με όλους και όλα. Τι νομίζεις ότι έφυγε η μόδα από αυτά; Όχι βέβαια.

vans

Τέλος, έχουμε τις βερμούδες. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν είσαι 10 κιλά πάνω, είναι ότι πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις για πιο αθλητικές δραστηριότητες. Από τζόκινγκ μέχρι μπασκετάκι με τους κολλητούς.

berm

Οπότε πριν αδειάσεις ντουλάπες μπες σε περισυλλογή. Τι μπορείς να φορέσεις ακόμα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved