Πώς να ντυθείς κατάλληλα ανάλογα με την ηλικία σου.

Ο Σαίξπηρ μίλησε για «τις επτά ηλικίες του ανθρώπου». Ευτυχώς, εμείς οι άνδρες χρειάζεται να ντυνόμαστε μόνο για μία από αυτές τις ηλικίες κάθε φορά. Αυτό είναι το καλό τουλάχιστον.

Υπάρχει κάποια αξιοπρέπεια στο ντύσιμο της ηλικίας σου… και υπάρχουν συνέπειες για την παραβίαση αυτού του κανόνα. Αν δεν σέβεσαι την ηλικία σου τότε ούτε και αυτή θα σε σεβαστεί. Με λίγα λόγια πρέπει να ντύνεσαι αυστηρά όπως σου υπαγορεύει η ηλικία σου.

 

 
 

Ένας 45χρονος υπέρβαρος άνδρας με γκρίζα μαλλιά, φορώντας ένα κοντό παντελόνι και ένα γραφικό μπλουζάκι πολλές φορές μοιάζει με αστείο. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον φοιτητή που παρακολουθεί τις διαλέξεις με ένα κουστούμι 3 τεμαχίων αξίας 3000 ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις, κανένας άντρας δεν ντύνεται για την ηλικία του. Αν και είναι δυνατό να λειτουργήσουν αυτά τα ρούχα, απλά φαίνονται καλύτερα όταν λαμβάνονται υπόψη βασικοί παράγοντες όπως το περιβάλλον, η καριέρα, το μήνυμα και η ηλικία.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που ντυνόμαστε.

 

 
 

Πώς ντύνεται ένας άνδρας από 18 μέχρι 29

Ένα γεμάτο κεφάλι με πλούσια μαλλιά και ένα σώμα που διατηρείται σε φόρμα με ευκολία, πηγαίνει πολύ στη μόδα. Πάρτε αυτή τη συμβουλή από έναν μεγαλύτερο άντρα. απολαύστε αυτά όσο τα έχετε.

Εκτός από τα φυσικά πλεονεκτήματα, η «νεανική» εμφάνιση ορίζεται από τον πειραματισμό, την ποικιλία και ένα άγγιγμα επιθετικότητας, στο βαθμό που η παραδοσιακή εμφάνιση.

Ωστόσο, το να ξέρεις πότε να πειραματιστείς και πότε να επιστρέψεις σε διαχρονικές, αξιόπιστες επιλογές να συμβούν, γίνεται όλο και πιο σημαντικό όσο μεγαλώνει ο νεαρός άνδρας. Ένα αγόρι κολεγίου 19 ετών είναι πολύ λιγότερο πιθανό να χρειαστεί ένα κοφτερό κοστούμι και την πρακτική να το φοράει με αυτοπεποίθηση από έναν επαγγελματία άνδρα 32 ετών.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα για έναν νέο άνθρωπο.

 

 
 

Πώς όμως ντύνεται ένας άντρας ετών 30 μέχρι 55;

Δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά στη ζωή κάθε άντρα, υπάρχει ένα σημείο μετάβασης. Από άνθρωπος που δοκιμάζει διαφορετικές σταδιοδρομίες, παίρνει συχνά διάφορες πορείες και πειραματίζεται με τη ζωή, μετατρέπεσαι σε κάποιον που έχει έναν αρκετά καλά σχεδιασμένο δρόμο και σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται σε αυτόν. Η συνήθεια του ντυσίματος του αλλάζει ανάλογα.

 

 

Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσουμε και λίγο ακόμη την νεανικότητα μας. Το να είσαι επαγγελματίας άντρας δεν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για ψηλόμεσα παντελόνια και τραγιάσκες συνταξιούχων. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι μια μετάβαση από πιο επιθετικά στυλ νεαρών ανδρών που λένε «κοίτα με!» στη συγκρατημένη κομψότητα ενός ανθρώπου που ξέρει τι του αρέσει και νιώθει σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο.

Πώς να ντυθείς από τα 55 και πάνω

Μέχρι τα 40 σας, οι άνθρωποι περιμένουν από εσάς να πάρετε τη ζωή αρκετά σοβαρά. Επίσης, γερνάς αρκετά αργά ώστε να αρχίσεις να βλέπεις αμέσως ενδείξεις παράξενων τρόπων με τους οποίους μπορεί να σου συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, ειδικά αν ψάχνεις για μια νέα δουλειά.

 

 

Το να ντύνεσαι στα ώριμα χρόνια σου σημαίνει να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στην αξιοπρέπεια και τη στιβαρότητα. Τα διαχρονικά στυλ γίνονται όλο και περισσότερο φίλοι σας. όχι τόσο μόδες που βασίζονται στις τάσεις που ξεθωριάζουν μέσα και έξω. Ήρθε επίσης η ώρα να απλοποιήσετε λίγο, αφήνοντας τα περίπλοκα λεπτομερή outfit στους νεότερους άνδρες και επιλέγοντας την απλή κομψότητα όποτε είναι δυνατόν.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved