Τι είναι το fisherman πουλόβερ και τι να προσέξεις πριν το αγοράσεις

Όσα πρέπει να προσέξεις, πριν κάνεις τις αγορές σου.

All time classic, είναι μία από αυτές τις επιλογές που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και θα μπορέσει να γίνει ένα διαχρονικά κομμάτι στο ντουλάπι σου. Είναι ιδανικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, αφού όπως φαίνεται θα μπορέσει να σου κρατήσει ζεστασιά. Ένα fisherman είναι ένα κλασικό προϊόν για έναν λόγο: έχει ζεστασιά και στιλ.

Τα fisherman που πιστεύεται ότι προέρχονται από τα νησιά Aran στα ανοικτά των ακτών της Ιρλανδίας στις αρχές του 20ου αιώνα και φέρουν πολλά ονόματα όπως cable knits και Aran jumbers. Έχει «πλούσια» κατασκευή που αρχικά στηριζόταν σε ακατέργαστο μαλλί. Ωστόσο, τα σημερινά fisherman φτιάχνονται από υλικά όπως μαλλί ή βαμβάκι και έτσι είναι ζεστό, ανθεκτικό, χοντρό, παραμένοντας μια κλασική επιλογή.

Η ιστορία του military παντελονιού τιμάει την εναλλακτική πλευρά του άντρα


Τι πρέπει να προσέξεις, όταν αγοράζεις ένα fisherman

Υλικό: Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το μαλλί και το βαμβάκι είναι οι πρώτες προτιμήσεις όταν πρόκειται για fisherman και δικαίως - ο σκοπός της ύφανσης είναι να σε κρατά ζεστό και στεγνό, έτσι μόνο ένα βαρύ, μονωτικό ύφασμα θα το κάνει. Ως εκ τούτου, δες τα υλικά να είναι καλής προέλευσης, η Σκωτία θεωρείται ο κύριος εξαγωγέας για υψηλής ποιότητας μαλλί.

Κοψίματα: Συνήθως διακρίνεται από ένα κλασικό κόψιμο με λαιμόκοψη, αλλά υπάρχουν και άλλες εκδοχές, από ζακέτες με μακριά γραμμή έως ρουστίκ rollneck, καθένα από τα δικά του έχει τα τα οφέλη του. Ανεξάρτητα από αυτό, τα περισσότερα από αυτά τα πουλόβερ είναι επιρρεπή σε συρρίκνωση (ειδικά όταν έρχονται σε επαφή με ζεστό νερό), επομένως να σκεφτε΄θς κάποια μικρή διαφορά μεγέθους όταν επιλέγεις ποιο σχήμα είναι καλύτερο για εσένα.

Τα χειρότερα ρούχα που μπορείς να βάλεις σε ένα ραντεβού σύμφωνα με τις γυναίκες

Τιμή: Επηρεασμένο από τα πάντα, από το προαναφερθέν υλικό και το κόψιμο έως την επίβλεψη των τελών εισαγωγή, δεν είναι πάντα εύκολο να ξέρεις πόσα να δώσεις για ένα fisherman. Μπορεί να αναμένεις να πληρώσεις γύρω στα 150  ευρώ για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved