Unsplash 6 tips για να έχεις περισσότερο στιλ τον χειμώνα

Απλά, ζεστά και με στιλ.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και όπως είναι λογικό το κρύο και η παγωνιά μας «συντροφεύουν» καθημερινά. Αυτό που μας ενδιαφέρει σε ένα πρώτο επίπεδο είναι να ζεσταθούμε, αλλά ακόμη και τότε το θέμα είναι να γίνεται με στιλ. Συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές που δεν θα σε κρατήσουν μόνο ζεστό, αλλά θα σε κάνουν να έχεις περισσότερο στιλ. Συνεπώς συνδυάζουμε το στιλ και τη ζεστασιά. Και αυτό το κάνουμε εμείς για εσένα.

1. Layering

Αυτό το λάθος μπορεί να μην φαίνεται σαν το μεγαλύτερο, αλλά πολλοί άντρες δεν ξέρουν από layering. Σε ένα πρώτο επίπεδο πρέπει να γίνει κατανοητός ένας βασικός κανόνας: Από το πιο λεπτό ρούχο στο πιο χοντρό. Το λεπτότερο στρώμα πρέπει να είναι το πιο κοντά στο σώμα σου. Για παράδειγμα, εάν έχεις ένα βαρύ παλτό, γιλέκο, πουκάμισο και θερμική μπλούζα, θα πρέπει να πάει με την εξής σειρά: Ισοθερμική μπλούζα, πουκάμισο, γιλέκο και βαρύ παλτό. Επίσης, μπορείς να το προσαρμόσεις πιο εύκολα αναλόγως και με την ημέρα.

Ανδρική Μόδα: Τα ρούχα που κάθε γυναίκα θέλει να βλέπει πάνω σου

2. Καιρός

Αυτό το λάθος μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά θα εκπλαγείς με το πόσοι άντρες επιλέγουν λάθος ρούχα για το κλίμα τους και δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν αισθάνονται ποτέ άνετα τον χειμώνα. Εξαρτάται και η τοποθεσία που βρίσκεσαι μέσα στην χώρα, αλλιώς είναι στη Βόρεια Ελλάδα, αλλιώς στην Κρήτη. Πρέπει να υπάρχει «συναίσθηση» με το περιβάλλον.

3. Ρούχα

Πρέπει να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα που ταιριάζουν στον καιρό. Ο πολυεστέρας δεν αναπνέει και μπορεί να σε ιδρώσει εάν η θερμοκρασία ανέβει ή αν είσαι στο χιόνι ενώ το φοράς. Μπορείς να επιλέξεις μάλλινα ρούχα, θα σε βοηθήσουν περισσότερο στο κρύο.

Τι είναι το fisherman πουλόβερ και τι να προσέξεις πριν το αγοράσεις

4. Δεν ξοδεύεις σωστά

Αν και είναι εύκολο να ξοδέψεις υπερβολικά σε λάθος ρούχα χωρίς να αξίζουν τον κόπο. Δώσε παραπάνω χρήματα για να αγοράσεις κάτι από αυτά: Παλτό και μπουφάν, θερμικά εσώρουχα και είδη υπόδησης. Όσον αφορά τα παλτό και τα σακάκια, πρέπει να είναι σε υψηλή ποιότητα. Για παράδειγμα, τα ισοθερμικά εσώρουχα είναι το θεμέλιο της ενδυμασίας σου, όπως και τα παπούτσια. 

 

 

5. Χρώματα και μοτίβο

Προσπάθησε να μιμηθείς την αλλαγή χρώματος του περιβάλλοντος. Πάρε τα δέντρα και το γρασίδι ως παράδειγμα. Το καλοκαίρι, πολλά δέντρα είναι λαμπερά πράσινα, όπως και το γρασίδι. Το φθινόπωρο και το χειμώνα, τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώματα και να γίνονται πιο ζεστά. Καθώς έρχεται ο χειμώνας, τα δέντρα είναι πιο σκούρα. Σκέψου το.

6. Ρούχα που δεν ταιριάζουν

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άντρες είναι να φορούν τα παντελόνια τους πολύ στενά ή πολύ φαρδιά. Το χειμώνα και οι δύο είναι κακές επιλογές. Πρώτα απ 'όλα, και τα δύο φαίνονται άσχημα. Επίσης ξέρεις όμως ότι αυτό μπορεί να σε εμποδίσει να μείνεις ζεστός;

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved