Ανδρική Μόδα: Τα ρούχα που κάθε γυναίκα θέλει να βλέπει πάνω σου

Υπάρχουν πάντα ορισμένα ρούχα που σε κάνουν ακαταμάχητο.

Κάθε άντρας σε αυτόν τον κόσμο έχει το δικό του στυλ, τη προσωπική του οπτική στο γούστο και την κομψότητα. Άλλοι «γεννήθηκαν» για να δείχνουν σαν τον James Bond και τον Harvey Specter, άλλοι πάλι για να είναι παράγωγα του Jackson «Jax» Teller από το «Sons of Anarchy». Και οι δύο κατηγορίες είναι αποδεκτές και έχουν τα δικά τους fan club όσον αφορά τις γυναίκες.

Για αυτούς τους πρωταγωνιστές τηλεοπτικών σειρών οι γυναίκες έχουν έρωτα με το στυλ τους.

Πράγματι, ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τις περισσότερες γυναίκες και άπαξ και συνειδητοποιήσεις ποια είναι αυτά που αναδεικνύουν τα πιο δυνατά σημεία σου, τότε είσαι στον σωστό δρόμο.

 

 

Ποια είναι όμως αυτά που συνηθίζουν να προσφέρουν πόντους αναβάθμισης στους άντρες;

 

Πουκάμισα

Το Α και το Ω του αντρικού ντυσίματος. Το πουκάμισο δημιουργήθηκε για να σε κολακεύει και ευτυχώς μπορεί να φοριέται σε διάφορες περιστάσεις ανάλογα με αυτό που θες να επιτύχεις. Είναι το ρούχο που θα προσδώσει σοβαρό χαρακτήρα και κομψότητα στην εμφάνισή σου, ενώ εάν το τοποθετήσεις κατάλληλα (έξω από το παντελόνι) σου δίνει πιο ανέμελο και παιχνιδιάρικο στυλ. Με όποιο τρόπο και αν το φορέσεις, είναι βέβαιο ότι οι γυναίκες θα εκτιμήσουν και μόνο το γεγονός ότι το φόρεσες.

 

 

Κοστούμι

Το επόμενο βήμα από το πουκάμισο είναι ολόκληρο το σετ κουστουμιού. Ένα κλασικό ένδυμα, αυτό που θεωρείται το πιο ελκυστικό για τις γυναίκες. Δωσε βάση στο πόσο καλοραμμένο είναι –μην πετάνε οι ώμοι και τα μανίκια- και έχεις ανέβει 2 σκαλοπάτια τουλάχιστον σε όσους σε αντικρίζουν.

 

 

Παπούτσια

Όσοι θεωρούν ότι απλώς τα έχεις για να περπατάς κάνουν τεράστιο λάθος. Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά ένα κακό παπούτσι είναι ικανό να χαλάσει την εικόνα που έχει μια γυναίκα για σένα, ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα είναι στην εντέλεια. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ακριβό, αλλά καθαρό και προσεγμένο. Η επένδυση σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια δεν έβγαλε ποτέ κανέναν άντρα χαμένο, ειδικά όταν επρόκειτο να βγει ραντεβού. Να φροντίζεις τα παπούτσια σαν να είναι παιδιά σου, να τους φέρεσαι με αγάπη και στοργή για όσο τα φοράς και αν λερωθούν φρόντισε να τα περιποιηθείς με την πρώτη ευκαιρία.

 

 

Jeans Παντελόνια

Δύσκολα θα δεις άντρα που δεν έχει ούτε ένα στην γκαρνταρόμπα του, εκτός και αν είναι ο Barney Simpson του «How I Met Your Mother» ή ο Ζάχος Δόγκανος. Δεν θα τα φορέσεις ποτέ σε γάμους ή σοβαρά events, ωστόσο δεν παύουν να είναι το απόλυτο item για κάθε άλλη περίσταση στη ζωή σου. Ένα Jeans παντελόνι σου προσδίδει casual και προσιτό χαρακτήρα και οι γυναίκες θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα μόλις το δουν πάνω σου. Εκτός και αν το παρακάνεις με τα σκισίματα και το στενό τους μέγεθος. Εκεί απλά η κατάσταση θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

 

 

T-Shirts

Μια και μιλήσαμε για casual χαρακτήρα, ας μιλήσουμε για το item που έρχεται πάνω από το παντελόνι για να ολοκληρώσει την εικόνα του προσιτού και χαλαρού παρουσιαστικού, το οποίο δεν είναι άλλο από τα αγαπημένο μας T-Shirt. Σε κάποιους φαντάζουν απλά κομμάτια στην στυλιστική φαρέτρα, ωστόσο ένα απλό T-Shirt έχει μεγάλη δυναμική και δεν είναι καθόλου αδιάφορο για κανένα βλέμμα. Αν δεν πιστεύεις εμάς, ρώτα τους Marlon Brando και Ryan Gosling οι οποίοι δίδαξαν το στυλ φορώντας απλώς ένα μπλουζάκι. Με τη μόνη διαφορά βέβαια ότι εκείνοι δεν φόρεσαν ποτέ γιγαντιαία «V» σε επίπεδο ντεκολτέ ή κολλητά T-Shirt λες και έχουν pretty bra.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved