Προφανώς και θέλουμε το πουκάμισο του Tyler Durden

Δεν χρειάζεται να είσαι διπολικός για να κατακτήσεις το στυλ.

Μπορεί το Fight Club να μοιάζει ότι προβλήθηκε αιώνες πίσω, αλλά η επίδραση του στο σινεμά και την ποπ κουλτούρα του σήμερα, συνεχίζει ακάθεκτη και αποκτά ολοένα και περισσότερους φανς από τη νέα γενιά.

Αν λοιπόν σκεφτούμε πως ο Tyler Durden κατέκτησε το buzzcut κούρεμα και την ρόμπα στο σπίτι πολύ πριν έρθουν αυτοί οι μίνιμαλ  οδηγοί μόδας για να το παίξουν ψαγμένοι, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που το ντύσιμό του συνεχίζει και επηρεάζει. Για την ακρίβεια το πουκάμισό του το οποίο κυκλοφορεί από την βρετανική Far Afield και πιστοποιεί πως τα 90s έχουν κάνει πράγματι το comeback τους ακόμα και στη μόδα.

 

 

Για όσους δεν το θυμούνται είναι το iconic κοντομάνικο πουκάμισο που ο Brad Pitt φορούσε με και χωρίς το δερμάτινό του και έκανες χιλιάδες Millennials να το ζηλέψουν. Η επέλαση του πιο αναρχικού και αντισυστημικού πουκαμίσου συνεχίζεται, 100% βαμβακερό, με το γνωστό σχέδιο των φθινοπωρινών φύλλων που προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει από την παράνοια του original κατόχου του και το οποίο δείχνει ιδανικό για καλοκαιρινές εξορμήσεις. Ακόμη και αν δεν πλακωθείς στις μπουνιές με ανθρώπους.

Σε περίπτωση που θες να το κάνεις δικό σου καλύτερα να βιαστείς γιατί βρίσκεται συχνά εκτός στοκ και είναι πολύ πιθανόν να το αγοράζει μέχρι σήμερα και ο ίδιος ο Brad Pitt.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved