Πώς το buzzcut του Tyler Durden επέστρεψε στην μόδα

Ο τέταρτος κανόνας του Fight Club δεν σου απαγορεύει να μιλάς για τα κουρέματα του.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν υπήρξε έστω μία στιγμή στη ζωή σου που αναρωτήθηκες για το πως θα δείχνεις με ξυρισμένο κεφάλι ή γενικά κοντό μαλλί, δεν υπάρχει καλύτερη από αυτήν εδώ. Είμαστε μαντρωμένοι, κλεισμένοι, προαυλιζόμαστε για λίγη ώρα με την μετακίνηση έξι και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μας ενοχλούν τα μαλλιά. Αν την παλεύεις, μπράβο σου, αλλά δεν ισχύει για όλους το ίδιο.

 

 
 

Ωστόσο δεν χρειάζεται να ακούς κάποια φωνή μέσα στο κεφάλι σου ή να παίζεις ξύλο σε αποθήκες για να το κάνεις. Καλώς ή κακώς, η πανδημία μας έκατσε ανοιξιάτικα και με το γεγονός ότι ο καιρός από εδώ και στο εξής μοναχά θα φτιάχνει, το buzzcut είναι ευλογία. Και αν τελικά το μετανιώσεις ή κρίνεις ότι κακώς το έκανες, δεν έχεις δα και τόσες κοινωνικές υποχρεώσεις για να ντραπείς για την εμφάνισή σου. Αυτή, είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσεις όλα όσα θα ήθελες να δεις στο κεφάλι σου, αλλά από την στιγμή που ξεκινούν οι ζέστες, το buzzcut φαίνεται η πρώτη λογική επιλογή.

 Μιλώντας για fade και undercut για ρίξε και μία ματιά εδώ.

Αν αποφασίσεις να το κάνεις, θέλει ωστόσο προσοχή. Στην εμφάνισή του στο τέλος της ταινίας, ο Brad Pitt έχει κόψει πιο κοντά τα πλάγια στο κεφάλι από το πάνω μέρος. Μπορείς ωστόσο να κάνεις την δική σου παραλλαγή στο σπίτι και να κάνεις ακόμη πιο κοντά τα πλάγια σε στυλ undercut – αν έχεις σταθερό χέρι δηλαδή και μπορείς να κάνεις σβησίματα.

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved