Το καλοκαίρι χρειάζεται και μία ποιοτική επένδυση σε βαλίτσα

Μερικές σοβαρές προτάσεις για τις επερχόμενες εξορμήσεις σου.

Όταν πρόκειται να ετοιμάσετε τα βαλίτσα σας για ένα ταξίδι το καλοκαίρι, υπάρχουν πάντα πολλοί παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου. Θα είναι η εν κινήσει γκαρνταρόμπα σας αρκετά ευέλικτη ώστε να σας μεταφέρει από το χαλαρό πρωινό στο μπαρ αργά το βράδυ;

Υπάρχει επίσης ο καιρός που πρέπει να λάβετε υπόψη - εάν κατευθύνεστε σε έναν προορισμό με ζεστά κλίματα, πρέπει να έχετε συσκευάσει αρκετά ρούχα που θα σας κρατούν δροσερούς και ήρεμους σε περιόδους πιο χαλαρωτικές και να έχετε επίσης τα κατάλληλα κομμάτια για να σας προστατεύσουν από ξαφνικά παγωμένα μέρη. Πρέπει να επιλέξετε αθλητικά παπούτσια ή σανδάλια; Brogues ή μπότες; Βαμβακερά πουκάμισα ή καμβά μπουφάν;

Η εξόρμηση στο εξοχικό σου θέλει και την κατάλληλη χειμερινή γκαρνταρόμπα

Έπειτα, έρχεται το μέσο στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε όλο τον ταξιδιωτικό σας εξοπλισμό – και όταν πρόκειται για αυτό το τμήμα, το μέγεθος έχει πραγματικά σημασία.

 

 
 

Αν επιλέξεις κάτι που είναι λίγο πολύ μεγάλο, τότε μπορεί να βρεθείς να παρασύρεσαι από περιττό υπερβολικό βάρος. Ωστόσο, με κάτι πολύ μικρό, κινδυνεύετε να σπρώξετε τις ραφές και τα φερμουάρ του στην άκρη. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσετε ποια υλικά ταιριάζουν καλύτερα στον προορισμό στον οποίο θα φτάσετε.

Μία ματιά στην διαχρονικά σικάτη γκαρνταρόμπα του James Bond

Ένας ελαφρύς καμβάς μπορεί να είναι εξαιρετικός για την ακτή της Βαλένθια, αλλά αμφιβάλλουμε ότι θα αντέξει τόσο καλά στις στέπες της Παταγονίας.

 

 
 

Εδώ ερχόμαστε εμείς να σας δώσουμε τα φώτα μας. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν μια τσάντα ή μια βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο θα λειτουργήσει για εσάς, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα καλύτερα και για ποιους προορισμούς ταιριάζει ο καθένας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved