The Witcher: O Henry Cavill θα φοράει τα ρούχα του Geralt για πολλές σεζόν ακόμη

Η σειρά έχει σκοπό να είναι πολύ μεγάλη.

Όλοι μας περιμένουμε και περιμένουμε δικαιολογημένα μιας και η πρώτη σεζόν του The Witcher μας έκανε πολύ εντύπωση. Θέλουμε κι άλλο και η ώρα πλησιάζει.

Αυτόν τον καιρό περιμένουμε τη 2η σεζόν του The Witcher που κουβαλάει στις πλάτες της μπόλικο hype αφού θα προβληθεί δύο χρόνια ακριβώς μετά την παρθενική του σεζόν. Ναι η πρωτη σεζόν ήταν πολύ καλή και την έχουμε δει δύο και τρεις φορές για να την εμπεδώσουμε.

 

 

Η διασημότητα του σόου του Netflix είναι μόνο ανοδική και έχει αποκτήσει ήδη τη δική της αφοσιωμένη fanbase. Όλοι περιμένουν πως και πως τον Δεκέμβρη όπου θα γίνει η πρεμιέρα στη διάσημη πλατφόρμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο τηλεοπτικός Geralt of Rivia δηλαδη ο Henry Cavill, ο οποίος σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ρόλο του και πως θέλει να το πάει μέχρι τέλους, υπό μία προϋπόθεση. Ναι τα θέλει όλα δικά του και δικαιολογημένα μιας και σε κάθε επεισόδιο πλέον τον λούζουν με χρυσάφι από την παραγωγή του Netflix. Είναι η πιο διάσημη σειρά τους, είναι λογικό.

 

 
 

O Cavill θα παίξει τον Geralt για 7 ολόκληρες σεζόν…όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο.

Βλέπετε το πλάνο της showrunner της σειράς, Lauren Hissrich, θέλει να ολοκληρώνεται σε 7 σεζόν και ο Cavill υποστηρίζει αυτό το όραμα αποκαλύπτοντας στο THR αυτά που πιστεύει.

 

 
 

Ο ίδιος δήλωσε πως: Σίγουρα είμαι αφοσιωμένος. Για όσο μπορούμε να διηγούμαστε φοβερές ιστορίες που θα τιμούν την δουλειά του συγγραφέα Andrzej Sapkowski.

Αυτό φυσικά εμάς μόνο καλό μας κάνει μιας και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη σειρά του Γητευτή για άλλες τόσες σεζόν. Πραγματικά καλά νέα αυτά.

Δες εδώ στιγμές από τη σειρά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved