Η εξόρμηση στο εξοχικό σου θέλει και την κατάλληλη χειμερινή γκαρνταρόμπα

Μπορεί να κανόνισες να περάσεις το Σαββατοκύριακο στην εξοχή, ξέρεις όμως τι πρέπει να φορέσεις;

Το να έχεις εξοχικό είναι υπέροχο, αν και φυσικά δεν είναι πολλοί οι προνομιούχοι. Από την άλλη και μία απλή εξόρμηση στην εξοχή για το ΣΚ είναι κάτι που όλοι μας επιζητάμε κατά καιρούς και κυρίως την χειμερινή περίοδο που δεν έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις θάλασσες λόγω κρύου.

Το να βγεις όμως στην εξοχή, έστω και το να πας σε ένα ξενοδοχείο στη μέση μίας αγροτικής περιοχής, είναι κάτι που χρειάζεται στυλ και τρόπο να γίνει. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, φοράμε τα αθλητικά μας παπούτσια και πάμε. Θέλει οργάνωση το πράγμα όπως φυσικά ιδιαίτερη μελέτη όσο αφορά τα ρούχα.

 

 

Ναι όταν το κρύο καταφτάνει τότε όλα μας τα ζεστά όνειρα εξανεμίζονται μια για πάντα. Οι ημέρες μικραίνουν και όλα γίνονται πιο κρύα και γκρίζα. Εντάξει στην Ελλάδα ζούμε οπότε δεν έχουμε παράπονο ακόμη και το χειμώνα, πάλι θα δούμε ήλιο, οι Βορειοευρωπαίοι να κλαίνε.

 

 
 

Το θέμα είναι όμως πως μερικοί από εμάς δεν προσέχουν την ενδυμασία τους και νομίζουν πως ο χειμώνας είναι μία συνέχεια του χαλαρού καλοκαιριού απλά με λίγα παραπάνω ρούχα από πάνω.

Δεν είναι έτσι φυσικά. Η χειμερινή γκαρνταρόμπα έχει πολύ συγκεκριμένους κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται πιστά αν θέλουμε να έχουμε στυλ. Το να πας μία βόλτα ή ένα ΣΚ στην εξοχή είναι κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με τα σωστά ρούχα αλλά και αξεσουάρ.

 

 
 

Εμείς κάναμε την έρευνα μας και ανακαλύψαμε μερικές σοβαρές επιλογές από ρούχα και αξεσουάρ που μπορεί ο κάθε άντρας να έχει στη διάθεση του για ένα τέτοιο ταξίδι ή εξόρμηση στην εξοχή.

Δες εδώ μερικές πολύ καλές επιλογές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved