Πώς πρέπει να πακετάρεις σωστά τη βαλίτσα σου σε μία μεγάλη πτήση

Ό,τι χρειάζεται ένας άντρας να πάρει μαζί του σε ένα μακρύ ταξίδι.

Δεν πρόκειται για τον προορισμό, αλλά για το ταξίδι – ή τουλάχιστον έτσι λέει το ρητό. Και παρόλο που είναι αλήθεια ότι ένας ύπνος δίπλα στην πισίνα στα βάθη του Τουλούμ ή μια βόλτα στους ορυζώνες του Λάος είναι θεϊκές, αλλόκοτες εμπειρίες, το ταξίδι για να φτάσετε εκεί μπορεί επίσης να παίξει το ρόλο του στα κυριότερα σημεία.

Άλλωστε, μια πτήση μεγάλων αποστάσεων προσφέρει μια ανάπαυλα και ένα καταφύγιο μακριά από το αδιάκοπο ping του smartphone σας, τη λίστα υποχρεώσεων και τις ανησυχίες σας (τουλάχιστον για μισή μέρα περίπου).

 

 
 

Πράγματι, η τρέχουσα πρώτης τάξεως εμπειρία δεν ήταν ποτέ πιο χλιδάτη – από ιδιωτικές σουίτες κατάλληλες για πολυτελές ξενοδοχείο μέχρι γκουρμέ γεύματα που σερβίρονται στο Wedgwood– ωστόσο πρέπει να ειπωθεί ότι υπάρχει κάποια χρέωση που πρέπει να λάβει κανείς όταν πετάει και διασχίζεις μυριάδες ζώνες ώρας.

Οι 10 κορυφαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες που οφείλεις στον εαυτό σου

Το αρχικό μέρος του ταξιδιού μπορεί να είναι φαινομενικά διαχειρίσιμο, ακόμη και ευχάριστο, ειδικά όταν ξεκινά η ψυχαγωγία κατά την πτήση, αλλά σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ανεπαρκή ποιότητα εξαερισμού, την ενοχλητική φλόγα των φώτων της καμπίνας και την αναπόφευκτη χαζομάρα που συνοδεύεται από jet lag.

 

 
 

Έτσι, για να βεβαιωθούμε ότι η επόμενη εκδρομή σας θα είναι μια χαρά και ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας με την καλύτερη μορφή σας, έχουμε συγκεντρώσει μια προσεκτικά επεξεργασμένη συλλογή βασικών ταξιδιωτικών πραγμάτων στα οποία μπορείτε να επενδύσετε τώρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved