Μαθήματα στυλ από τους καλοντυμένους άντρες της λογοτεχνίας

Ίσως ότι πιο σημαντικό σε ανδρικό ντύσιμο που μπορείς να βρεις μέσα στα βιβλία.

Μπορεί κανείς να βρει πολλούς καλοντυμένους άντρες στην λογοτεχνία, το σινεμά και τα βιβλία. Όλα αυτά μαζί συνδέονται άρρηκτα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα ήταν το ανδρικό ντύσιμο χωρίς αυτούς εδώ τους άντρες, χωρίς αυτούς εδώ τους διαχρονικούς χαρακτήρες.

 

 

Το να είναι κανείς και διάσημος και ωραίος είναι συνήθως εύκολος συνδυασμός. Το να διαθέτει όμως και στυλ ξέροντας τι ακριβώς πρέπει να φορέσει και πότε είναι κάτι που κάνει έναν διάσημο άνδρα να ξεχωρίζει.

Δες εδώ κάποιους από τους πιο διάσημους καλοντυμένους χαρακτήρες όλων των εποχών:

 

 

Αυτό μπορεί κανείς να το μάθει και από τη λογοτεχνία. Ίσως από την λογοτεχνία έχουμε πάρει μερικούς από τους πιο διάσημους στυλιστικούς συνδυασμούς που ξέρουμε σήμερα.

Ο αιώνας που αφήσαμε πίσω μας, αλλά και ο αιώνας που διανύουμε βρίθει τέτοιων παραδειγμάτων. Η λίστα που ακολουθεί παρουσιάζει μερικούς από αυτούς που στάθηκαν πρότυπο ομορφιάς και στυλ μέσα από τα βιβλία. Πάμε για το countdown.

 

 
 

Είναι βιβλία που έχουν αφήσει τεράστια ιστορία για τους καλοντυμένους τους χαρακτήρες. Για παράδειγμα μπορείς να βρεις τους πιο στυλάτους ανθρώπους μέσα στα βιβλία του Όσκαρ Γουάιλντ.

 

 
 

Τα μαύρα ρούχα αντιπροσωπεύουν το πένθος σε όλο το δράμα του Άμλετ και ο Mr. Darcy είναι ένας από τους πιο κομψούς άνδρες μέσα στην Περηφάνια και Προκατάληψη της Τζέην Όστιν.

Δες εδώ μερικούς από τους πιο καλοντυμένους χαρακτήρες βιβλίων:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved