Το στυλ της άνοιξης: Επιστροφή στα 90s με χρώματα, prints και Wild Camo!

Η άνοιξη είναι εδώ και μαζί της, φέρνει διάθεση για βόλτες και εξορμήσεις με την παρέα στη φύση και στα πάρκα της πόλης.  Είναι εκείνες οι αποδράσεις που σε φέρνουν ξανά σε επαφή με το φυσικό στοιχείο, αλλά και με την πιο «wild» πλευρά σου.  Ταυτόχρονα, σου δίνουν την ευκαιρία να βγάλεις προς τα έξω τον δυναμισμό που «κρύβεις» μέσα σου.

Είναι γεγονός ότι η είσοδος της άνοιξης σε κάνει να έχεις μία πιο ανάλαφρη και χαρμόσυνη διάθεση, με αποτέλεσμα αυτή της η επίδραση να φαίνεται και στα ρούχα που επιλέγουμε. Πράγματι η άνοιξη σου δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείς λίγο περισσότερο και να πας στο next level τις στυλιστικές σου επιλογές, διαλέγοντας ρούχα που, αν μη τι άλλο, κάνουν τη διαφορά.

«Και πώς θα ανανεώσω το στυλ μου αυτήν την άνοιξη;», θα μας ρωτήσεις. Αν λατρεύεις τις outdoor δραστηριότητες, τις φυσιολατρικές αποδράσεις και τις urban περιηγήσεις, σου έχουμε καλά νέα. Διότι υπάρχει ένα brand και για την ακρίβεια, μία συλλογή, που είναι εδώ για να βγάλει προς τα έξω την πιο wild πλευρά σου, συνδυάζοντας τη μόδα του «χθες» με τη σύγχρονη ματιά του «σήμερα».

Ο λόγος για τη διαχρονική σειρά της New Era, Wild Camo, που επέστρεψε και ξεχωρίσαμε, χάρη στους ευφάνταστους συνδυασμούς χρωμάτων και prints που περιλαμβάνει. Με λίγα λόγια, λοιπόν, αυτήν την άνοιξη… choose to be wild. Το πώς θα τα καταφέρεις, θα το ανακαλύψεις αμέσως!

 

wildcamo2

 

Η επιστροφή στα 90s που κάνει τη διαφορά με «όχημα» τη μόδα

Η παραδοχή πως η μόδα κάνει κύκλους είναι αδιαμφισβήτητη. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, το εξής: Με τι έχεις συνδέσει τη μόδα της δεκαετίας του ‘90, που κάνει τώρα δυναμικό come back; Πιθανότατα η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου για το στυλ των 90s, είναι πως πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα αντιθέσεων χρωμάτων και σχεδίων. Όμως, ποιος είναι ο λόγος που τα αμφιλεγόμενα 90s, πέτυχαν μια θριαμβευτική επιστροφή στις πασαρέλες και τους δρόμους;

Ενδεχομένως η απάντηση «κρύβεται» στο γεγονός πως αυτή η δεκαετία αποτελεί έναν «σταθμό» στον χώρο της μόδας, χάρη στις ευφάνταστες και τολμηρές στυλιστικές ιδέες της, οι οποίες δημιούργησαν μοναδικά σύνολα. Μήπως αυτή η άνοιξη, λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου να κάνεις ένα ταξίδι στον χωροχρόνο, ανακαλύπτοντας ξανά τις επιταγές και τα vibes της θρυλικής εκείνης δεκαετίας; Είτε είσαι λάτρης της street κουλτούρας, είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι έχοντας ως γνώμονα το παγκόσμιο lifestyle, ένα είναι σίγουρο: Αυτή η δεκαετία είναι «κομμένη και ραμμένη» στα δικά σου μέτρα.

 

wildcamo4

 

Οι χρωματικοί συνδυασμοί και τα prints που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Ομολογουμένως, η μόδα αλλάζει συνεχώς και είναι καλό να την ακολουθείς, αν θέλεις να συμβαδίζεις με τις τάσεις της κάθε εποχής. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μην ξεχνάς πως η μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα που φοράς, αλλά κυρίως ο τρόπος που τα συνδυάζεις. Αυτό σημαίνει ότι το «άλφα και το ωμέγα» για τη σωστή γκαρνταρόμπα, δεν είναι η τεράστια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων και αξεσουάρ, αλλά η στοχευμένη επιλογή ρούχων-«κλειδιών», που θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπο πάντα και παντού. Ο τρόπος που συνδυάζεις τα ρούχα σου, αλλά και τα χρώματα που χρησιμοποιείς έχουν εξίσου μεγάλη σημασία.

Φέτος, λοιπόν, δημιούργησε τη δική σου ανοιξιάτικη wishlist, κάνοντας focus σε χρώματα που υμνούν την ομορφιά της άγριας φύσης. Συνδυασμοί από wild patterns σε ουδέτερα ή και χρωματιστά backgrounds, που δεν χάνουν τη διαχρονική στρατιωτική αισθητική, είναι η απόλυτη επιλογή για αυτήν τη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, μία ματιά στη σειρά Wild Camo της New Era, αρκεί για να «ντύσεις» το στυλ σου με τολμηρά υβριδικά prints και σχέδια εμπνευσμένα από το κυνήγι και τα εντυπωσιακά χρώματα των άγριων ζώων. Η γκάμα περιλαμβάνει statement κομμάτια άλλα και σχέδια «χαμηλών τόνων», καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πολλά και διαφορετικά στυλ.

Δώσε «χαρακτήρα» σε κάθε σου outfit εύκολα και γρήγορα

Για εσένα που δεν φοβάσαι να δώσεις ένα ακόμη πιο wild ύφος σε κάθε σου εμφάνιση, τότε τα εμβληματικά λογότυπα του Major League Baseball, είναι εκείνα που θα μετατρέψουν κάθε εμφάνιση σου, στο απόλυτο statement της σεζόν. Συνεπώς, αυτήν την εποχή, ετοιμάσου να γίνεις ο πιο stylish τύπος της παρέας, χάρη στον «wild» αέρα που θα χαρίσουν στις εμφανίσεις σου τα ρούχα και τα καπέλα της νέας συλλογής Wild Camo.

Και αν αναρωτιέσαι πώς θα γίνει αυτό, οι L.A. Dodgers, οι New York Yankees και οι Boston Red Sox, έχουν την απάντηση που ψάχνεις, παρελαύνοντας σε T-shirts, χρώματος λαδί, μπλε και λευκού, καθώς και all-time classics 9FORTY καπέλα, σε πορτοκαλί, μπλε και χακί αποχρώσεις. Μήπως ήρθε η στιγμή να τα ανακαλύψεις;

wildcamo3

Είσαι έτοιμος αυτήν την άνοιξη, να δείξεις τον πιο wild εαυτό σου; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε η εταιρεία New Era, η οποία από το 1920 κατασκευάζει τα καλύτερα καπέλα, φτάνοντας να διαθέτει σήμερα σειρές ρούχων και αξεσουάρ και να έχει εξελιχθεί σε ηγέτη στον κόσμο της μόδας αντλώντας έμπνευση από τον αθλητισμό, είναι εδώ για να σου συστήσει τη συλλογή που αναζητούσες, δηλαδή την Wild Camo. Σε κάθε περίπτωση, όποιες και αν είναι οι στυλιστικές σου επιλογές, μην ξεχνάς πως η μόδα δεν βρίσκεται μόνο στις τάσεις της εποχής, αλλά στον «χαρακτήρα» που εσύ ο ίδιος καταφέρνεις να δημιουργήσεις μέσα από αυτές.

*Η συλλογή Wild Camo της New Era είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα, όπως και στο corner store της New Era στο Attica City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα.

Facebook: https://www.facebook.com/NewEraGreece

Instagram: https://www.instagram.com/neweragreece/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved