Υπάρχουν τελικά κανόνες για να ντυθεί κανείς την άνοιξη;

Κι όμως υπάρχουν και πρέπει κάθε άντρας πρέπει να τους ξέρει.

Κάθε άνδρας πρέπει να γνωρίζει τρόπους για να απογειώσει το προσωπικό του ανδρικό στυλ και να γίνει πιο γοητευτικός και κομψός.

Η άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να την υποδεχτούμε.

Η άνοιξη έχει τους δικούς της κανόνες στο ανδρικό στυλ κι οφείλουμε να τους γνωρίζουμε όλοι μας.

Θα δείξουμε κάποιες απλές στυλιστικές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να επιλέγεις τα σωστά ρούχα και παπούτσια για εσένα.

Μαθήματα στυλ από τους καλοντυμένους άντρες της λογοτεχνίας

 
 

Για παράδειγμα θα σου δώσουμε έναν κανόνα για την άνοιξη:

Είναι τα δύο από τα βασικά χρώματα που οι περισσότεροι άντρες επιλέγουν. Μόνο που επιμένουν να τα μπερδεύουν με άχαρα γκρι πουκάμισα ή άσπρα παντελόνια, συνδυασμοί που τους κάνουν να δείχνουν είτε σαν δημόσιοι υπάλληλοι είτε σαν ξεπεσμένοι εφοπλιστές. Φαντάσου λοιπόν μια απλή εικόνα: μπλε κοστούμι, καφέ παπούτσια, λευκό πουκάμισο, μπλε γραβάτα. Τελειότητα. Μια συμβουλή: όσο πιο σκούρο ή ανοιχτό είναι το μπλε ανάλογα σκούρο ή ανοιχτό πρέπει να είναι και το καφέ.

 

 
 

Η άνοιξη είναι μία εποχή που μπορεί να σε μπερδέψει. Αυτό είναι κάτι που πολύς κόσμος το παθαίνει. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Για να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά.

Όταν οι επιλογές είναι άπειρες, χρειάζεσαι έναν μπούσουλα για να ξέρεις τι να επιλέξεις για εσένα, ώστε να αναδείξεις καλύτερα τα δυνατά σου σημεία. Πάμε να δούμε πως πρέπει να επιλέγεις τα ρούχα-παπούτσια που φοράς για μοναδικό προσωπικό στυλ.

Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις την άνοιξη στο ντύσιμο σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved