Τι να προσέξεις στο ντύσιμό σου στο πρώτο ραντεβού μαζί της

3 στυλιστικές ερωτήσεις που βασανίζουν τους άντρες.

Δεν υπάρχει άντρας που να μην τον έχει απασχολήσει τι πρέπει να φορέσει την ημέρα του ραντεβού. Έχεις τα ρούχα που θέλεις να βάλεις αλλά δεν μπορείς, αλλά και όλα όσα ξέρεις ότι θα «δουλέψουν» αλλά δεν σε εκφράζουν.

Και όπως παντού, έτσι και εδώ η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση. 

 tony stark GIF

1.  Θέλω να ντυθώ ωραία για το ραντεβού, αλλά φοβάμαι πως με τις επιλογές που χρειάζονται δεν θα είμαι ο εαυτός μου

Αν καταλαβαίνεις από την αρχή πως κάτι πάει λάθος με το στυλ σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Δεν λέμε πως πρέπει να φοράς κάτι το οποίο «δεν είναι εσύ», αλλά υπάρχουν κάποιες στάνταρ επιλογές που δεν πρόκειται να απογοητεύσουν ποτέ κανέναν.

Για παράδειγμα ένα γαλάζιο πουκάμισο ή ένα άσπρο με λεπτή μαύρη ρίγα. Ένα υφασμάτινο παντελόνι που, ακόμη και αν δεν είναι chino, μπορεί να σε «στηρίξει» στο ραντεβού με την ίσια γραμμή. Αντιστοίχως και με τα παπούτσια. Βρίσκεις τις Chelsea μπότες βαρετές και τα loafers «μεγαλίστικα»; Μείνε στο πιο casual παπούτσι τύπου Converse – αρκεί να μην είναι ροζ ή στρατιωτικό χακί. Ολοκλήρωσε το στυλ με δερμάτινο (σ.σ.: υπάρχουν τιμές και τιμές) ή με μάλλινη ζακέτα.

Σημείωση: Τελείως συμβουλευτικά, σου προτείνουμε η επόμενη ενδυματολογική σου επένδυση, να είναι ένα σκούρο μπλε σακάκι. Δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και ταιριάζει σε κάθε εμφάνιση.

1430936079 focus movie scene 780x380

 

2. Όποτε θέλω να βάλω γραβάτα, παρατηρώ πως δεν μου είναι συνεχώς σφιχτή

Βασικά είναι ο γιακάς του πουκαμίσου σου που ενδεχομένως να μην είναι πολύ σφιχτός. Μην φοράς casual ή σπορ πουκάμισα που έχουν διαφορετικό κόψιμο στο γιακά και θα κάνουν το δέσιμο της γραβάτας πρόβλημα.

Τσέκαρε λοιπόν αν την ώρα που φοράς κανονικά τη γραβάτα και είσαι πλήρως κουμπωμένος, η απόσταση του λαιμού σου με τον γιακά να είναι το πολύ δύο δάχτυλα. Παραπάνω έχουμε πρόβλημα. Επίσης σε πουκάμισα με αγγλικό κολλάρο (σ.σ.: που ο γιακάς δηλαδή είναι πιο κοντός από τον κανονικό), η γραβάτα δεν πρόκειται να σε βολέψει - εκτός και αν επιλέξεις μία πιο λεπτή.

1280 112263 james franco suit Hulu


3. Να βάλω κοστούμι ή θα με «κράξει»;

Σε βραδινή έξοδο, οι μόνοι που φορούν κοστούμια είναι οι πορτιέρηδες, αυτοί που κάνουν PR στα μαγαζιά και οι τραγουδιστές στην πίστα. Στην περίπτωση που θέλεις να βγεις μαζί της, το κοστούμι ανήκει στην κατηγορία overdressed. Είναι υπερβολικό δηλαδή για οποιαδήποτε έξοδο που δεν έχει να κάνει με δεξίωση στο Grande Bretagne. Αν ωστόσο αγαπάς πολύ τα σακάκια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να συνδυαστούν με jeans ή chino.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved