Διάσημοι άντρες σου δείχνουν πώς θα υποδεχτείς την άνοιξη με το σωστό ντύσιμο

Η καλύτερη εποχή του χρόνου πλησιάζει κι εμείς παίρνουμε παράδειγμα από τους κατάλληλους.

Η Άνοιξη μπαίνει και επισήμως οπότε σιγά σιγά πρέπει να κάνετε τα ψώνια σας για πιο χαλαρές εμφανίσεις που θα ταιριάζουν με την νέα εποχή. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές ιδανικές συμβουλές για χαλαρό ανοιξιάτικο ντύσιμο και μάλιστα από ανθρώπους που ξέρουν να το κάνουν  καλά.

Αρχικά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο καιρός είναι ασταθής, οπότε φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για τις αλλαγές του καιρού. Αν δεν έχεις ήδη, προμηθεύσου ένα τζιν μπουφάν που θα σε σώσει όλες τις ώρες της ημέρας.

Το σπορ σακάκι σου θα πρέπει να είναι χωρίς φόδρα και κατά προτίμηση να είναι μονόχρωμο. Έτσι, θα μπορείς να το συνδυάσεις με ριγέ t-shirt, που αποτελεί μία από τις φετινές τάσεις της σεζόν.

 

 
 

Με τα γυρίσματα του καιρού, τις ανοιξιάτικες ημέρες κινδυνεύεις είτε να ντυθείς λες και είναι χειμώνας ενώ έξω είναι χαρά Θεού ή σαν να είναι Ιούλιος την ώρα που έξω βρέχει.

Η λύση βρίσκεται στο να ρίξεις πάνω σου το κατάλληλο μπουφάν/τζάκετ, που ναι μεν θα σε κρατήσει προφυλαγμένο από κρύο, βροχή, υγρασία, θα σε βάλει δε στο κλίμα της άνοιξης.

Ξέχνα όσα ήξερες για τα παπούτσια και συγκεκριμένα για τα μοκασίνια. Φέτος, επέλεξε sneakers και φόρεσέ τα ακόμα και με casual κοστούμι.

 

 
 

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη δουλειά, παντού. Το τζάκετ θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι. Γι’ αυτό φρόντισε να είναι καλής ποιότητας και ουδέτερου χρώματος για να το φοράς… χωρίς να προβληματίζεσαι για τους συνδυασμούς.

Ακολουθούν τα τέσσερα πιο κλασικά ανοιξιάτικα πανωφόρια και μαζί χρήσιμες συμβουλές για να τα φορέσεις όπως οι διάσημοι άντρες που σπανίως τα αποχωρίζονται.

Δες εδώ μερικά καλά παραδείγματα για την άνοιξη:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved