Πώς το Godfather μετατράπηκε στην μεγαλύτερη ανδρική Βίβλο του στιλ

«Leave the gun, take the cannoli» θα λες μόνο αν έχεις ντυθεί σαν αυθεντικός γκάνγκστερ.

Υπάρχουν πάρα πολλά λάθη που έγιναν στον Νονό του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Είτε είναι ο Φρέντο που προδίδει τον Μάικλ, ο Ντον Κορλεόνε που αρχικά αρνήθηκε το αίτημα του Σολότζο για επένδυση ή ο Σόνι όταν επιλέγει αυτή τη λωρίδα στα διόδια, μερικές από τις ανόητες γκάφες της οικογένειας θα σας κάνουν να ουρλιάξετε στην οθόνη.

Αλλά αυτές οι παραλείψεις δεν είναι που πραγματικά μας ταράζουν. Σε τελική ανάλυση, είναι τα λάθη των χαρακτήρων που οδηγούν την πλοκή του Νονού, διασφαλίζοντας ότι στριμώχνεται και στρίβει προς ένα εκπληκτικό τελείωμα — και παραμένει ένα πολύτιμο, αριστοτεχνικό ορόσημο του κινηματογράφου.

 

 
 

Ναι, είναι αλήθεια, όλοι οι άντρες κρύβουν ένα μικρό μαφιόζο μέσα στη ντουλάπα τους κι αυτό φυσικά προέρχεται από τον Νονό.

50 ΧΡΟΝΙΑ «THE GODFATHER»

Εμείς όμως δεν θα επικεντρωθούμε στα λάθη της ταινίας που λατρεύουμε, αλλά στην ιστορία του ντυσίματος των χαρακτήρων και πως έδωσαν στο ανδρικό ντύσιμο το κάτι παραπάνω που ισχύει ακόμη και σήμερα.

Γιατί υπάρχουν κάποια ιστορικά δεδομένα που μας φωνάζουν από την οθόνη. Από πουκάμισα με βολάν μέχρι πλακέ καπέλα, η πρώτη ταινία της cult τριλογίας του εγκλήματος περνάει μερικά σοβαρά στιλιστικά ορόσημα στην ιστορία του ανδρικού ντυσίματος.

 

 
 

Κοιτάξτε πιο προσεκτικά και, ανάμεσα στους πυροβολισμούς και τα αμφισβητήσιμα ανδρικά κοσμήματα, θα βρείτε μερικές κορυφαίες συμβουλές για την γκαρνταρόμπα. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν νέο, κομψό τρόπο για να γιορτάσετε τη θεμελιώδη ταινία του Κόπολα, δείτε πώς να εισάγετε έναν μικρό «μαφιόζο» στα ανδρικά σας ρούχα.

Στο παρακάτω άλμπουμ πώς ακριβώς θα ντυθείς όπως το κάνουν στο Godfather:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved