Associated Press Το στυλ του Pep Guardiola δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητο

Τι έχει να σου διδάξει ο πιο καλοντυμένος gaffer του ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι πως ο Pep δεν είναι και ο πιο συμπαθητικός τύπος που μπορεί να συναντήσει κανείς στο χόρτο – ιδιαίτερα όταν κάνει σχόλια για τους οπαδούς της Liverpool. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την καριέρα του και την προπονητική του δεινότητα. Ο Guardiola είναι ένας άνθρωπος που θέλεις να έχεις με το μέρος σου στα παιχνίδια. Θέλεις τον οραματισμό του, τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το παιχνίδι και -ναι, γιατί όχι;- θέλεις και την εκρηκτικότητά του. Μαζί με όλα αυτά τυγχάνει και κάτι ακόμη. Να είναι ένας από τους πιο στιλάτους άντρες στο ποδόσφαιρο.

 

 

 

Το ξέρουμε πως οι περισσότεροι θα έφεραν με την μία στο μυαλό τους τον David Beckham. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως, για τα αντρικά περιοδικά, η μεγάλη στυλιστική κόντρα ανάμεσα σε προπονητές βρισκόταν πάντα ανάμεσα στον Guardiola και τον Arsene Wenger. Και για καλό λόγο. Όταν όμως φτάνουν να σε αποκαλούν «Θεό του style», από τη μία κατανοείς την υπερβολή, αλλά και από την άλλη δεν γίνεται να μην βλέπεις το προφανές: ότι το ‘χεις. Μία ματιά στις συνεντεύξεις Τύπου και αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Pep έχει το γούστο και το ταλέντο να μπορεί να εμφανίζεται με μοναδικούς συνδυασμούς.

 

 

Μην μπεις στην διαδικασία να σκεφτείς το ακριβό. Ίσως ισχύει για το Rolex του, το αυτοκίνητο που οδηγεί ή ακόμα και για τα Church’s παπούτσια του, αλλά κατά βάση δεν υπάρχει τίποτε στο στυλ του Pep που να μην μπορείς να κάνεις με το δικό σου πορτοφόλι. Άλλωστε η μαγεία δεν βρίσκεται στο πόσα μπορείς να ξοδέψεις, αλλά ποια κομμάτια πρέπει να διαλέξεις για να μιμηθείς το στυλ του. Ακόμη και αν δεν θες να ξυρίσεις το κεφάλι σου. Κατά βάση, ο Pep αγαπάει τα κοστούμια, αλλά προτιμά μία πιο demi εμφάνιση, σε σημείο που να μπορεί να παντρέψει γραβάτες με πουλόβερ και τα παλτό του με τα athleisure παπούτσια. Και τα καταφέρνει μια χαρά εδώ που τα λέμε, δείχνοντας πως υπάρχουν και άντρες που ασχολούνται συστηματικά με την γκαρνταρόμπα τους και την ανάδειξη του στυλ τους.

 

Κάνε το λοιπόν όπως o Pep. Είτε συμπαθείς την Liverpool, είτε όχι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved