Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί σε βαριέται η κοπέλα σου μετά από ένα χρόνο;

Έρευνα δείχνει πως η ερωτική σας ζωή κυλάει στο βούρκο.

Όντας σε μια μακροχρόνια σχέση είναι κάτι πολύ όμορφο από πολλές απόψεις.

Έχεις έναν σύντροφο στη ζωή σου που ενδιαφέρεται για εσένα, μοιράζεσαι συναισθήματα και βιώνεις όμορφες στιγμές.

Σε περίπτωση που είχες τρομερή άρνηση να δεις την πραγματικότητα καθαρά μέχρι τώρα, μάθε ότι οι γυναίκες δεν είναι (ούτε αυτές, όπως ήθελες να πιστεύεις) μονογαμικά όντα. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από μία έρευνα του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal Open και αναφέρει πως οι γυναίκες αρχίζουν και βρίσκουν εξαιρετικά βαρετή την ερωτική τους ζωή μετά από 12 μήνες σχέσης.

Πόσο υγιής είναι η σχέση μας με το κινητό μας τηλέφωνο;

Όσο περνά ο καιρός η ρουτίνα χτυπά τη σχέση, ακόμη και αν δεν υπάρχει κάτι που να πηγαίνει στραβά.

 

 
 

Στην έρευνα συμμετείχαν 11.508 γυναίκες με πολλά διαφορετικά status στις προσωπικές τους σχέσεις. Το 1/3 αυτών παραδέχτηκε το γεγονός του ολοένα και πιο μειωμένου ερωτικού ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του συντρόφου τους, σε σχέση με το ξεκίνημα της γνωριμίας τους.

Έρευνα: Πόσα χρόνια χρειάζονται για να είσαι ευτυχισμένος στη σχέση σου;

Το αποτέλεσμα είναι ο ένας από τους δύο να έχει βαρεθεί και εκεί χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία, ώστε η κατάσταση να αντιστραφεί και να επιστρέψει στη σχέση η ενέργεια που είχε στην αρχή.

 

 
 

Όταν είσαι σε μια σχέση, αν η γυναίκα έχει βαρεθεί, θα παρατηρήσεις μερικά σημάδια, τα οποία είναι καλό να λάβεις υπ’ όψιν σου και να προσπαθήσεις να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, εφ’ όσον θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved