Οι λόγοι που περνάς «σεξουαλική ξηρασία» με το κορίτσι σου

Εμείς αναλύουμε όλες τις περιπτώσεις.

Το σεξ είναι κάτι που δεν σηκώνει αστεία και δεν είναι καθόλου απλό σαν ζήτημα. Όλους μας ταλαιπωρεί και όλοι έχουμε κάποτε προβληματιστεί γι’ αυτό. Το ότι ένα ζευγάρι μπορεί πλέον να μην κάνει σεξ είναι ένα πρόβλημα υπαρκτό σε πολλές, αν όχι στις περισσότερες, σχέσεις.

Πως όμως μπορεί να λυθεί ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα; Είναι όντως τόσο σοβαρό;

Πολλοί είναι οι άντρες που παραπονιούνται τελευταία για το γεγονός ότι η γυναίκα τους δεν έχει πια σεξουαλική διάθεση, καθώς το ερωτικό κομμάτι της σχέσης τους έχει εξαφανιστεί. Μπορεί να έχεις φτάσεις στο σημείο να αναρωτιέσαι “Γιατί η γυναίκα μου δεν θέλει σεξ;”, “Ο γάμος μου περνάει κρίση”, και ” Τι πρέπει να κάνω για να ανάψει και πάλι η φλόγα;”.

 

 
 

Αυτές είναι απορίες που όλοι οι άντρες τις έχουμε μιας και όλοι οι άντρες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο της σεξουαλική ξηρασίας.

Παρότι ζούμε σε μια εποχή που ο ερωτισμός είναι πιο έντονος και ποπ από ποτέ, είναι πολλά τα ζευγάρια, παντρεμένα και μη, που καταλήγουν να μην έχουν σεξουαλικές επαφές – ή τουλάχιστον όχι με μια συχνότητα που θεωρείται λογική για δύο ανθρώπους που είναι μαζί.

 

 
 

Τι κάνεις λοιπόν όταν η γυναίκα σου ή η κοπέλα σου δεν έχουν πολύ όρεξη για σεξ;

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις και ποιες μπορεί να είναι οι αιτίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved