Κατά τη διάρκεια του σεξ χρειάζεται να πεις μόνο αυτές τις τρεις λέξεις

Αρκεί να μην τις επαναλαμβάνεις μονότονα σαν χαλασμένο πικάπ.

Αν το μυαλό σου πήγε στη φράση «πρώτη φορά συμβαίνει» δεν πρόκειται γι’αυτό. Για το ζήτημα της ειλικρίνειας σε αυτό το ζήτημα θα μιλήσουμε άλλη φορά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πούμε γιατί είναι σημαντικό να ρωτάς «Σου αρέσει αυτό;» Το καλό σεξ βασίζεται στην κατανόηση του τι θεωρεί κάθε ένας από τους δύο απολαυστικό, όμως είναι και κάτι παραπάνω από αυτό.

 

 

Στο σεξ δίνουμε μεγαλύτερη βάση στο τι αρέσει σε εμάς και λιγότερο τι αρέσει στο άλλο μας μισό. Έως ένα σημείο, μια μικρή δόση εγωισμού στο συγκεκριμένο θέμα είναι απολύτως φυσιολογική, μετά από αυτό το σημείο όμως υπάρχει ένα θεματάκι. Η λογική λέει ότι αν κάνεις κάτι που την ενοχλεί ή δεν της αρέσει, θα στο πει. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει πάντα και όταν φτάσει στο σημείο να το πει ίσως είναι πια αργά για τη χημεία της βραδιάς.

 

 

Παίρνοντας την πρωτοβουλία να τη ρωτήσεις εσύ προλαβαίνεις μια δυσάρεστη κατάσταση πριν αυτή εκδηλωθεί. Πέρα από το καλύτερο σεξ ανοίγεις έναν ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας κι ας μην το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή πάνω στο πάθος και την έξαψη. Καταλαβαίνει εκείνη τη στιγμή ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνη και ότι μπορείς ακόμα και να θυσιάσεις ένα μικρό κομμάτι από τη δική σου πρόσληψη ηδονής για εκείνη.

 

 

Το αν θα βγάλεις την υπόλοιπη διάρκεια της «συνάντησης» στη μουγκαμάρα ή θα πιάσετε κουβέντα είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση και σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική. Όποιος από τους δύο είναι πιο ομιλητικός μπορεί να αναλάβει τα ηνία της «συζήτησης» και να κάνει τις διερευνητικές βολές για να δει μέχρι που μπορεί να πάει η κουβέντα.

 

 

Η επικοινωνία στο σεξ είναι κάτι που γίνεται και χωρίς λόγια, αλλά με πράξεις. Όπως λειτουργεί η φράση «Σου αρέσει αυτό;», λειτουργούν και κάποιες μικρές πρωτοβουλίες που μπορούν να δέσουν καλύτερα το ζευγάρι. Από τη χρήση του λιπαντικού και των προκαταρκτικών, μέχρι τον αυνανισμό και το παιχνίδι του edging, είναι εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας. Όσο πιο ανοιχτός είσαι στην εξερεύνηση, τόσο περισσότερο θα σου ανοιχτεί κι εκείνη.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved