Οι ικανότητες σου στο κρεβάτι σηκώνουν πάντα μία μικρή βελτίωση

Σκοπός μας να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Ακόμα και στο σεξ.

Το σεξ είναι κάτι αρκετά περίπλοκο που ζητάει την προσοχή σου διαρκώς. Πρέπει να εξελίσσεσαι όλη την ώρα και να καταλαβαίνεις πότε έχεις βαλτώσει στον συγκεκριμένο τομέα.

Εμείς οι άντρες έχουμε τα κολλήματά μας. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην ερωτική ζωή μιας γυναίκας. Φυσικά η εκάστοτε σύντροφος λέει στον εκάστοτε σύντροφο της «Είσαι ο καλύτερος που είχα ποτέ». Εδώ είναι η διαφορά.

Δες πώς γίνεται, με τον πιο επιστημονικό τρόπο:

 

 

Μπορεί να βγαίνεις με μια κοπέλα για κάμποσα χρόνια ή λίγους μόλις μήνες. Άρα, σε μεγάλο βαθμό, έχετε λύσει μεταξύ σας τις όποιες διαφορές στο χαρακτήρα ή τα γούστα.

 

 
 

Έχεις βρει τα χούγια της, εκείνη τα δικά σου και αυτό πάει να πει ότι ταιριάζετε. Από εδώ και πέρα, όμως, τη μεγάλη διαφορά στη σχέση σας θα την κάνει το καλύτερο σεξ.

 

 
 

Όλοι οι ειδικοί επιμένουν ότι μια σχέση ανανεώνεται ιδανικά, όταν το κρεβάτι παραμένει ένα ενεργό ηφαίστειο και πως ένα καλό σεξ βοηθά μια μακροχρόνια σχέση όχι μόνο να μη ρουτινιάζει, αλλά και να αναβαθμίζεται σημαντικά σε όλα τα επίπεδα.

Αν λοιπόν έχεις βάλει κάποιους σημαντικούς στόχους για τη νέα χρονιά, στην κορυφή της λίστας πρέπει να είναι εκείνος που λέει: «Φέτος, θα γίνω καλύτερος εραστής».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved