Ο Chris Evans ψηφίστηκε ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο για το 2021

Τόσο εμείς όσο και οι Avengers, είμαστε περήφανοι για τον Captain America της καρδιάς μας.

Το περιοδικό People ψήφισε τους πιο σέξυ άντρες για το 2021 και στην κορυφή της λίστας βρίσκουμε τον γνωστό σε όλους μας από την ταινία Captain America, Chris Evans. Περισσότερο γνωστός ως Captain America, o Chris Evans έχει κατακτήσει το Hollywood, αλλά και τις καρδιές των γυναικών καθώς αφενός το ταλέντο του και αφετέρου η ομορφιά του γοητεύουν ακαριαία.

Τώρα το περιοδικό People τον ανακηρύσσει τον πιο σέξυ άνδρα του κόσμου και μάλλον αυτό μόνο καλό θα κάνει στην καριέρα του. Από τον καιρό που ο Chris Hemsworth είχε βγει πιο σέξυ άνδρας, τώρα πλέον ήρθε ξανά η ώρα να μπει σε αυτή τη θέση ένας λίγο πιο συμπαθητικός τύπος όπως ο Chris Evans. Σίγουρα ο ρόλος που τον έφτιαξε ήταν εκείνος του Captain America αλλά ο Chris Evans είχε ένα παρελθόν περισσότερο ανάλαφρο, μιας και έπαιζε σε ελαφριές κωμωδίες.

 

 
 

Ο Chris Evans γεννήθηκε στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης και μεγάλωσε στο προάστιο Σάντμπερι της Βοστώνης. Αποφοίτησε από το Λύκειο Lincoln-Sudbury Regional. Αργότερα, επειδή είχε ως όνειρο να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου και κινηματογράφου στο Lee Strasberg Theatre and Film Institute.

 

Η πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού έγινε σε ένα σύντομο εκπαιδευτικό βίντεο με τίτλο Biodiversity: Wild About Life! το 1997. Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε στις ταινίες “The Perfect Score” και “Cellular”, ενώ το 2005 ενσάρκωσε τον υπερήρωα Human Torch στην ταινία του 2005 Fantastic Four.

 

 
 

Ναι είναι αλήθεια πως ο Chris Evans είναι ένα πρότυπο για πολλούς άνδρες εκεί έξω. Είναι ο τύπος της διπλανής πόρτας που όλοι συμπαθούν. Ο ηθοποιός αγαπάει πολύ τα σκυλιά και μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Gifted βρήκε και υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι το οποίο ονόμασε Dodger. Επειδή λατρεύει τα τετράποδα κατοικίδια, μάχεται για τα δικαιώματα και την προστασία τους.

Δες εδώ στιγμές από την καριέρα του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved