Έξι πράγματα που σχεδόν κάθε άντρας σκέφτεται μετά το σεξ, αλλά δεν παραδέχεται

Oι after sex thoughts, δηλαδή οι σκέψεις που σε βασανίζουν μετά το σεξ, είναι το αντίτιμο μίας απολαυστικής εμπειρίας. Διότι δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έπειτα από ένα ραντεβού με το κορίτσι των ονείρων σου, αντί να πανηγυρίζεις, εσύ «βουλιάζεις» στο overthinking. To παρήγορο είναι πως δεν είσαι ο μόνος που κάνει after sex thoughts, αφού οι προβληματισμοί που σε ταλαιπωρούν μετά το σεξ, είναι πράγματα που σκεφτόμαστε όλοι, απλώς οι περισσότεροι δεν τα παραδέχονται. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με έξι πράγματα που σχεδόν κάθε άντρας σκέφτεται μετά το σεξ, αλλά δεν θα έλεγε ούτε στον καλύτερό του φίλο.

 

Picture5

 

#1 Γιατί αισθάνομαι παράξενα, ενώ το σεξ ήταν τέλειο;

Μπορεί να είναι η πρώτη ή η δέκατη φορά που κάνατε σεξ όμως, η χημεία που υπάρχει ανάμεσά σας, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι γνωρίζεστε χρόνια. Γιατί, λοιπόν, ενώ μοιράστηκες με την παρτενέρ σου μία συναρπαστική εμπειρία, εσύ λίγο μετά την κορύφωση αισθάνθηκες μία θλίψη που δεν μπορούσες να εξηγήσεις; Ίσως διότι σύμφωνα με μία έρευνα, ανήκεις στο μεγάλο ποσοστό του αντρικού -αλλά και του γυναικείου- πληθυσμού, που είναι πιθανό να βιώνει δυσφορία μετά το σεξ, μία συναισθηματική κατάσταση, η οποία προκαλεί αίσθημα λύπης και εκνευρισμού, έπειτα από μία απολαυστική σεξουαλική επαφή. Σίγουρα είναι αρκετά ενοχλητικό όμως, εφόσον χρησιμοποίησες προφυλακτικό DUO και γλύτωσες από τις after sex thoughts που αφορούν στην ασφάλειά σου, «αγκάλιασε» το συναίσθημά σου μετά το σεξ και άφησέ το να κάνει τον σύντομο κύκλο του.

 

#2 Θα μου απαντήσει ειλικρινά, αν τη ρωτήσω ευθέως πώς πέρασε;

Ξαπλώνεις κάθιδρος, λαχανιασμένος και ακραία ενθουσιασμένος στο πλευρό της, ενώ σκέφτεσαι ήδη το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε έναν δεύτερο γύρο. Αντ’ αυτού, το μυαλό σου διχάζεται, αφού από τη μία πλευρά θέλεις να τη ρωτήσεις αν ολοκλήρωσε, όμως από την άλλη, ανησυχείς ότι θα ακουστείς το ίδιο αστείος με τον Μάνθο Φουστάνο από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο οποίος ρωτούσε τις συντρόφους του, αν ήταν ο καλύτερος. Και επειδή δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα λάβεις μία ειλικρινέστατη απάντηση, καλύτερα να αποφύγεις την ερώτηση. Εκτός αν είσαι έτοιμος να δεχθείς κάθε απάντηση και στη συνέχεια, να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να περάσει και εκείνη, όσο καλά πέρασες εσύ.

Picture2

 

#3 Τι θα συζητάει αύριο με τις φίλες της για τις επιδόσεις μου στο κρεβάτι;

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε πως οι γυναίκες με τις οποίες κοιμηθήκαμε στο παρελθόν, έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για εμάς. Γιατί όμως, να μας απασχολεί τόσο έντονα αυτή η σκέψη; Και ειδικότερα, γιατί να απασχολεί εσένα αυτή η σκέψη, αμέσως μετά τη σεξουαλική πράξη; Να θυμάσαι πως δεν έχει σημασία αν ήσουν ο χειρότερος ή ο καλύτερος, διότι το σεξ δεν είναι αγώνας επιδόσεων, αλλά μία απολαυστική πράξη πειραματισμού, όπου τον πρώτο λόγο έχει η χημεία που υπάρχει μεταξύ των συμμετεχόντων.    

 

#4 Μήπως ήρθε η ώρα να σηκωθώ, να ντυθώ και να φύγω -ή μήπως όχι;

Ένας από τους λόγους που προτιμάς να προσκαλείς στο σπίτι σου το κορίτσι που σε ενδιαφέρει, είναι επειδή ξέρεις ότι αν συμβεί το αντίθετο, δηλαδή αν καταλήξετε να κάνετε σεξ στο σπίτι της, μετά θα βρεθείς στην άβολη θέση να μην ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Να μείνεις ή να φύγεις; Να της προτείνεις να κοιμηθείς εκεί ή να περιμένεις να σoυ το προτείνει εκείνη; Ακριβώς επειδή θέλεις να αποφύγεις όλες αυτές τις after sex thoughts, συνήθως επιλέγεις να δίνεις ραντεβού στο σαλόνι σου. Σε κάθε περίπτωση, αν βρεθείς ξανά σε αυτή τη θέση, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου και θα κρίνεις από τις αντιδράσεις της, ποια είναι η επιλογή που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.

 

Picture6

 

#5 Άραγε η διάρκεια της πράξης της φάνηκε σύντομη, ικανοποιητική ή ιδανική;

Στο σημείο αυτό ας κάνουμε ενός λεπτού σιγή για εκείνες τις φορές που η λαχτάρα μας να απολαύσουμε έναν ερωτικό «μαραθώνιο» με την παρτενέρ μας, έληξε πιο γρήγορα και από τη free trial περίοδο του αγαπημένου μας online game. Παρόλα αυτά, μήπως θα ήταν καλύτερο να έπαιρνες μία βαθιά ανάσα, να καθάριζες το μυαλό σου από τις after sex thoughts και έπειτα, να επέστρεφες στο κρεβάτι για να συνεχίσετε; Όπως και να έχει, μην ξεχάσεις να φορέσεις το DUO σου. Διότι εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και των δυο σας με τη χρήση προφυλακτικού, τουλάχιστον δεν θα προβληματίζεσαι την επόμενη ημέρα με πιο σοβαρά ρωτήματα όπως «μήπως έμεινε έγκυος;».

 

Picture3

 

#6 Να την πάρω μία αγκαλιά μετά το σεξ ή μήπως θα φανώ ευαίσθητος;

Ούτε στον πιο κοντινό σου φίλο δεν θα τολμούσες να παραδεχτείς πως λίγα λεπτά μετά την κορύφωση, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου, είναι να αγκαλιάσεις την παρτενέρ σου. Το ζήτημα είναι, βέβαια, γιατί να κάνεις τέτοιες σκέψεις; Μήπως για να μην της δώσεις λάθος εντύπωση για τις προσθέσεις σου; Μήπως για να μην σε περάσει για ευαίσθητο; Όπως και να έχει, μία αγκαλιά είναι ανθρώπινη και πάντα καλοδεχούμενη.

Να θυμάσαι πως οι after sex thoughts είναι πάντα μέσα στο «παιχνίδι», όσο σίγουρος και αν αισθάνεσαι για τον εαυτό σου. Συνεπώς, αυτό που έχει σημασία είναι να φοράς πάντα προφυλακτικά για να έχεις σίγουρη την ασφάλειά σου και να γλυτώσεις το μυαλό σου από άλλες, πιο σοβαρές σκέψεις, όπως «μήπως την άφησα έγκυο;» ή «μήπως κόλλησα κάτι;», οι οποίες δεν «παίζουν» όταν υπάρχουν τα προφυλακτικά DUO στο «παιχνίδι».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved