Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να είσαι έτοιμος για όλα στο κρεβάτι

Άσε για λίγο τον διάδρομο και τα βαράκια και ξεκίνα άλλη τύπου εξάσκηση.

Η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι δυο νευροβιολογικές σεξουαλικές διαταραχές που μπορούν να επηρεάσουν όλους τους άντρες σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να επηρεάσει τους άνδρες σε κάθε ηλικία. Οι μύες, ειδικά οι σημαντικοί για τη διατήρηση της στύσης, πολλές φορές χάνουν τον τόνο και τη δύναμή τους, γι’αυτό και η άσκηση θεωρείται το κλειδί για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

 

 
 

Η άσκηση μπορεί να δυναμώσει τους μύες του πυελικού εδάφους, πράγμα που θα ωφελήσει τους άνδρες με προβλήματα στύσης. Τα στοιχεία που δημοσίευσε το επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine σχετικά με την στυτική δυσλειτουργία μιλούν για ένα ποσοστό 30-50%, με το μεγαλύτερο από αυτό να αφορά σε άντρες πάνω από τα 40.

Εδώ θα βρεις κάποιες από αυτές τις ασκήσεις:

 

 

Οι μύες αυτοί είναι σημαντικοί γιατί διατηρούν τη ροή του αίματος στο πέος, επομένως και τη στύση.

Υπάρχουν, λοιπόν, συγκεκριμένοι τύποι ασκήσεων χάρη στις οποίες μπορείτε να δυναμώσετε αυτούς ακριβώς τους σημαντικούς μύες.

 

 
 

Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν είσαι νεότερος, δεν σημαίνει ότι αποφεύγεις τον κίνδυνο. Όσον αφορά στην πρόωρη εκσπερμάτωση, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για πολλούς νέους άντρες: πάνω από 30%.

Δες εδώ ποιες είναι οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις αν έχεις πρόβλημα στύσης:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved