Τι σκέφτονται οι γυναίκες μετά το σεξ; Ρωτήσαμε και σου αποκαλύπτουμε

Πόσες φορές μας έχει συμβεί να βρεθούμε στο ίδιο κρεβάτι με μία γυναίκα που αισθανόμαστε ότι την ξέρουμε χρόνια, ενώ από μέσα μας αναρωτιόμαστε, «άραγε τι να σκέφτεται τώρα;». Μπορεί να παριστάνουμε τους cool, όμως στην πραγματικότητα, «καιγόμαστε» να μάθουμε τι σκέφτεται εκείνη, αφού έχει ολοκληρώσει μαζί μας. Θέλοντας, λοιπόν, να ρίξουμε «φως» στο συγκεκριμένο ερώτημα, ζητήσαμε τη βοήθεια τεσσάρων συντακτριών από το γραφείο. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τις απαντήσεις τους, οι οποίες υπόσχονται να σε απελευθερώσουν από τις after sex thoughts που σε βασανίζουν.

 

Picture10

 

#1 Άραγε είμαι ερωτευμένη μαζί του ή απλώς ενθουσιασμένη από το τέλειο σεξ;

Έπειτα από πολλά συνεχόμενα απολαυστικά σεξ sessions με κάποιον, αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το να καταλάβω πώς ακριβώς αισθάνομαι για εκείνον. Μερικές φορές τυχαίνει η χημεία στο σεξ να είναι απερίγραπτη, με αποτέλεσμα να μπερδεύομαι συναισθηματικά και να μην είμαι απόλυτα σίγουρη για το αν θέλω κάτι περισσότερο από αυτόν τον άνθρωπο. Και επειδή αυτή η ώριμη σκέψη απαιτεί αρκετό χρόνο και διαύγεια για να απαντηθεί, φροντίζω πάντα να χρησιμοποιώ προφυλακτικά DUO κατά τη διάρκεια του σεξ, αφού θέλω να νιώθω σίγουρη για την ασφάλειά μου και δεν θέλω να προβληματίζομαι με άλλες σκέψεις, όπως μήπως κόλλησα κάτι.

 

#2 Να περιμένω μήνυμά του ή να του στείλω πρώτη;

Αφού περνάει το στάδιο του φλερτ, η αναμονή για την κατάλληλη στιγμή, η ανυπομονησία που επιβάλει το feeling «σήμερα είναι η μεγάλη μέρα» και εφόσον τελικά καταλήγω αναψοκοκκινισμένη, γυμνή και τυλιγμένη με ένα σεντόνι που δεν είναι δικό μου, ξέρω καλά πως πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να θέσω στον εαυτό μου το εξής ερώτημα: Να περιμένω να στείλει ή να του στείλω πρώτη; Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι μία after sex thought που ζει rent free στο μυαλό μου, μέχρι να πάρω τη μεγάλη απόφαση πως ο τύπος με ενδιαφέρει αρκετά, ώστε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να του στείλω ένα μήνυμα για να τον ρωτήσω πότε θα τα πούμε ξανά.

 

Picture9

 

#3 Ελπίζω μετά από αυτό να μην νομίζει πως θέλω να είμαστε μαζί

Χαίρομαι που μέσα από το άρθρο μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω μία κοινή after sex thought που απασχολεί πολλές γυναίκες και η οποία αφορά στην κυρίαρχη πεποίθηση των αντρών, πως όποια γυναίκα κάνει σεξ μαζί τους, αυτόματα θέλει να μπει σε σχέση. Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω τους αναγνώστες του Ratpack.gr, αλλά το γεγονός πως μία γυναικά αποφάσισε να κάνει σεξ μαζί σας, δεν σημαίνει ότι περιμένει να κάνει σχέση με εσάς. Και παρότι είναι μία after sex thought που προσωπικά με βασανίζει αρκετά την επόμενη ημέρα, τουλάχιστον φροντίζω να χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό DUO κατά τη διάρκεια του σεξ, για να διασφαλίζω την ασφάλειά μου και να μην αγχώνομαι για πιο σοβαρά ζητήματα.

 

#4 Να φύγω το ίδιο βράδυ ή να μείνω για να φάμε μαζί πρωινό;

Κακά τα ψέματα. Ένα πολύ συνηθισμένο και κοινό after sex thought που μοιραζόμαστε οι περισσότερες γυναίκες, είναι το αν πρέπει να περάσουμε το βράδυ στο σπίτι του παρτενέρ μας ή όχι, μετά το σεξ. Πρόκειται για μία σκέψη που με ταλαιπώρησε στο παρελθόν όμως, η εμπειρία μου δίδαξε πως συνήθως είναι ξεκάθαρο πότε πρέπει να μείνουμε και πότε πρέπει να φύγουμε, αρκεί να έχουμε διαβάσει σωστά τα «σημάδια». Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως όταν έχεις περάσει ένα όμορφο βράδυ με κάποιον, αξίζει το επόμενο πρωί να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία και γιατί όχι, ακόμη και να μοιραστείς μαζί του ένα απολαυστικό πρωινό.

 

Picture6

 

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που η παρτενέρ σου θα ξαπλώσει δίπλα σου και θα είναι σιωπηλή, μην βιαστείς να βάλεις με τον νου σου το χειρότερο σενάριο. Έτσι και αλλιώς, εφόσον χρησιμοποιείς πάντα DUO κατά τη διάρκεια του σεξ και είσαι σίγουρος για την ασφάλειά σου, ούτε εσύ, αλλά ούτε και εκείνη χρειάζεται να προβληματίζεστε με σοβαρές after sex thoughts, όπως το αν κολλήσατε κάτι ή για μία πιθανή εγκυμοσύνη!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved