Γυναικεία αυτοϊκανοποίηση: 5 όχι και τόσο ένοχα μυστικά

Μια συντάκτρια του Ratpack αποκαλύπτει.

Χωρίς να θέλω να σε σοκάρω, και πάντα μιλώντας σου με ειλικρίνεια και αγάπη θέλω να σου κάνω μία αποκάλυψη: Οι γυναίκες αυτοϊκανοποιούμαστε κι ας το παραδεχόμαστε μόνο στο μαξιλάρι και κυρίως στο δονητη μας!  Οπότε ας το πάω ένα βήμα παραπέρα και να σε σοκάρω ακόμα περισσότερο. Πώς; Αποκαλύπτοντάς σου τα μικρά και ένοχα μυστικά της γυναικείας αυτοϊκανοποίησης, έτσι για να δεις πόσο διαφέρεις-ή μοιάζεις πάρτο όπως θέλεις-με εμάς. Έχουμε και λέμε…

1. Δεν το κάνουμε πάντα στο δωμάτιό μας

Βασικά ok, συνήθως εκεί γίνεται, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που μια αλλαγή παραστάσεων τη ζητάς. Όχι, μη φανταστείς ότι μπορεί να κανονίσουμε περίπατο με αυτοσκοπό να αυτοικανοποιηθούμε σε μία σκοτεινή γωνία, αλλά υπάρχει η πιθανότητα το mood και η επιθυμία να έρθει τη στιγμή που είσαι έξω. Και τότε τι κάνεις; Συνήθως τίποτα, αλλά αν κάποια από εμάς είνια θαρραλέα μπορεί να το κάνει με διακριτικότητα. Κάπως έτσι παίνρουμε την εκδικήση μας για το γεγονός ότι για εσένα είναι πολύ πιο εύκολο να πας τουαλέτα σε ένα δημόσιο χώρο (βασικά. μπορείς να μην χρησιμοποιήσεις καν την τουαλέτα).

giphy

2. Το τρίο δεν είναι μόνο για σένα

Εντάξει, δεν είναι και το αγαπημένο μας, μην παίρνεις θάρρος, αλλά ως φαντασίωση μπορώ να πω ότι βολεύει μια χαρά για τις στιγμές που είμαστε μόνες μας. Το κακό για σένα, είναι ότι σπάνια θα περάσουμε στη φάση της υλοποίησης. Όσο για τους ποιυς σκεφτόμαστε, εδώ τα πράγματα περιπλέκονται: Μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί όμως και όχι. Και ποιοι είναι; 'Ενας πρώην, ένας συνάδελφος από το γραφείο, ένας συμφοιτητής (για τις μικρότερες) κτλ. Τι να να κάνουμε, κομάντο δεν μπορείς να κάνεις στο μυαλό μας. Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καψούρες μαζί σου, ότι δεν σε θέλουμε, ότι δεν τα πηγαίνουμε καλά. Σκέψου ποιες πρωταγωνιστούν και στις δικές σου φαντασιώσεις. Μάλλον δεν είναι πάντα η καλή σου.

3. Καμιά φορά δεν αρκούν τα χέρια

Και ίσως ούτε η διάθεση. Με λίγα λόγια, το sex toy δεν είναι μόνο ευπρόσδεκτο αλλά ίσως και απαραίτητο. Διότι αδερφέ, την ύστατη εκείνη στιγμή, μία ελευθερία κινήσεων-και χεριών-τη χρειάζεσαι. Οπότε τι καλύτερο από το να αναλαμβάνει το εκάστοτε vibration κι εσύ να μπορείς να κινηθείς ελεύθερα και άκρως δραματικά. Και πέρα από την πλάκα, όντως προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις και σίγουρα ηδονή.

4. Η συχνότητα θα σε εκπλήξει

Ναι κι όμως! Εντάξει, δεν φτάνουμε και σε επίπεδα εφήβου σε περίοδο εξετάσεων, αλλά μην θαρρείς ότι δεν το εξασκούμε. Κακά τα ψέματα, όσο απασχολημένες κι αν είμαστε, πάντα υπάρχουν 10 πολύτιμα λεπτά για να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στον εαυτό μας. Μία φορά την εβδομάδα; Τρεις; Περισσότερες; Πάντα θα βρούμε λίγο χρόνο.

jbdwhjegw

 

 

5. Το χαμούλη μας τον κάνουμε

Και επειδή τίποτα πολύ ωραίο δε γίνεται στα μουγκά, να ξέρεις ότι καμιά φορά -βασικά πολλές φορές- τη φασαρία μας την κάνουμε. Εντάξει, όχι και σε επίπεδα σεξ κανονικού που εσύ κάνεις τα μαγικά σου, αλλά και εντελώς ήσυχες δεν είμαστε. Εντάξει, ή το ζούμε ή δεν το ζούμε. Δεν μας αρέσουν οι μισές δουλειές εξάλλου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved