Bigstock 7 τιμιότατα Sex Toys για να ιδρώσεις μαζί της

Τι δεν κατάλαβες;

Περπατώντας σε κάποιους δρόμους στην Αθήνα, και όχι πάντα κακόφημους, βλέπεις ανά τακτά διαστήματα την εξής πινακίδα να αναβοσβήνει: SEX SHOP. Ξέρω μάλλον δεν έχεις μπει και πολλές φορές, άσχετα αν το σκέφτεσαι συχνά πυκνά. Είναι λίγο κακόγουστα, μπορεί να μην είσαι τύπος που γουστάρει τα «καταγώγια», δεν είσαι σίγουρος αν θα γουστάρει και τα «προϊόντα» η δικιά σου. Να ξέρεις όμως ότι χάνεις…

Απενοχοποίηση τώρα! Τα sex shop πολλοί μίσησαν, τα sex toys καμία. Tα έχουμε ξαναπεί άλλωστε...

Άσε που τώρα με το ίντερνετ μπορείς να επιλέξεις μέχρι και καλαίσθητο design (αν είσαι και λίγο γκατζετάκιας).

Και το νου σου, ψυχραιμία, δεν τα παίρνεις επειδή δεν είσαι αρκετός, το αντίθετο: τα παίρνεις για το «εξτραδάκι», για το κάτι παραπάνω, για πιο «πιπεράτες» στιγμές. Για να της κάνεις μία ωραία έκπληξη και παράλληλα να της δείξεις πως δεν μασάς, δεν ιδρώνει το αυτί σου από τους «τρίτους» που μπαίνουν ανάμεσά σας. Ίσα ίσα είναι μία ευκαιρία ακόμη για να αποδείξεις την αξία σου την ώρα που ιδρώνετε μαζί.

Και να θυμάσαι ότι εσύ είσαι ο απαραίτητος και όχι κάποιο «παιχνιδάκι». Τα διάφορα βοηθήματα μπορούν όμως να της δώσουν μια αξέχαστη διαφορετική εμπειρία. Ιδιαίτερα όταν είναι εξωτικά (και πιθανόν δεν τα έχει δει ξανά ποτέ).

1. Dual Band

the rabbit dual band

Αυτό που βλέπεις είναι ένας δονητής, απλά δεν είναι όποιος και όποιος δονητής. Γνωστός και ως "το κουνέλι", λόγω σχήματος, έχει διπλό σκοπό, διπλή χρησιμότητα, διπλή απόλαυση για εκείνη. Και για εσένα που μπορείς να την βλέπεις να «σπαρταράει».

 

2. Κούν(ι)α, Bella

Kounia Bella

Κοίτα να δεις τα παιχνίδια για να είναι ωραία πρέπει όντως να είναι παιχνίδια και να διασκεδάζεις. Πίστεψε μας θα της αρέσει να θυμηθεί την αίσθηση της κούνιας -σε μια πολύ πιο καυτή εκδοχή της. Εσένα δε σου αρέσει;

 

3. Ο μικρός της φίλος

power dildo mini vibrator

Άκου, δεν είναι κακό να έχει αναστολές, ούτε χρειάζεται και εσύ, επειδή αποφάσισες να δράσεις διαφορετικά να την ρίξεις κατευθείαν στα βαθιά νερά. Αυτό εδώ το μικρό καλαίσθητο βοήθημα, mini-δονητής, δε θα την τρομάξει -αντίθετα θα την ετοιμάσει για ακόμη περισσότερο εξωτικά sex toys.

 

4. Το μαγικό ραβδί

to magiko ravdi

Αυτό εδώ το "magic wand" είναι ένα κατά τα άλλα αθώο μηχάνημα για να χαλαρώνει το σώμα της (ή και το δικό σου). Με λίγη παραπάνω φαντασία, εκτός από ένα τυπικό μασάζ, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για πιο προσωπικές της περιοχές.

 

5. Αδιάβροχο για υγρές καταστάσεις

waterproof finger vibrator

Για το ντους, τα καυτά μπάνια μαζί της, για την πισίνα, για την θάλασσα -όχι άστο αυτό το τελευταίο καλύτερα. Αλλά για όλες τις άλλες περιπτώσεις, αυτό εδώ το μικρό αδιάβροχο εργαλείο, μπορεί να κάνει τις στιγμές σας στο νερό ακόμα πιο υγρές (και καυτές).

 

6. Εσώρουχο-joystick (στην κυριολεξία)

little black thong

Λοιπόν, για να σου εξηγήσουμε, βάλε στην εξίσωση τα εξής στοιχεία: σέξυ εσώρουχο, μίνι δονητής ενσωματωμένος και χειριστήριο. Κατάλαβες; Πολύ ωραία, πάρε τώρα τον έλεγχο στα χέρια σου. Ιδανικό αν γουστάρετε πιο «δημόσιες εμφανίσεις». Σκέψου ότι μπορείς να την «ελέγχεις» και από τα 6 μέτρα περίπου. Φαντάσου τώρα να είστε στη δουλειά...

 

7. Ένα μικρό τόσα δα «μαστιγιάκι»

pony flogger

Μαρκήσιε ντε Σαντ, μη φοβάσαι, δε θα σου κάνει κακό. Οι Queen είχαv πει "pain is so close to pleasure". Εσύ κάντο πραγματικότητα: λίγο γαργάλημα και λίγο παραπάνω παιχνίδι «για να ανάψουν τα αίματα» δεν πείραξαν ποτέ καμία...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved