Κορίτσια, γιατί δεν παραδέχεστε πως αραιά και που χαϊδεύεστε;

Μια συντάκτρια του Ratpack σου εξηγεί τους λόγους έναν προς έναν.

Αυτοϊκανοποίηση, αυνανισμός, ή όπως αλλιώς θέλεις, είναι η πράξη κατά την οποία περνάς και μόνος σου καλά, διότι είτε δεν έχεις κάποιον άλλο να το κάνεις, είτε εκείνη τη στιγμή θέλεις να μείνεις εσύ και ο εαυτός σου.

Είναι η πράξη την οποία εσύ και οι φίλοι σου έχετε καμάρι, σημαία και σίγουρα στο καθημερινό μενού και είναι ακριβώς η ίδια πράξη για την οποία εμείς οι γυναίκες.... ντρεπόμαστε!

Και πάνω που νόμιζες ότι εν έτει 2016, η σύγχρονη εργαζόμενη και χειραφετημένη γυναίκα θα παραδεχόταν δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος, ότι τα βράδια μόνη στο σπίτι δε χαζεύει μόνο σειρές και fashion bloggers στο Instagram - δραστηριότητα που μπορεί όντως να σε κρατήσει ξάγρυπνο - αλλά κάνει και τη στροφή προς τον εσωτερικό της, και όχι μόνο κόσμο, αντιλαμβάνεσαι ότι η ίδια ακριβώς γυναίκα, ντρέπεται μέχρι θανάτου να πει ξεκάθαρα το προφανές: «Ναι αυνανίζομαι έχεις κανά πρόβλημα;» Το κακό στην προκειμένη δεν είναι μόνο ότι το κάνει και δεν το παραδέχεται, αλλά ότι υπάρχουν και άτομα ανάμεσά μας... που δεν το κάνουν!

Whaaaaa?

Η πρώτη και βασική αιτία για τη «συμφορά» αυτή, είναι η ελλιπής ενημέρωση. Και όχι, ας μην κατηγορήσουμε για ακόμη μία φορά την πολύπαθη ελληνική εκπαίδευση, καθότι θα ήταν και αλλόκοτο να διδάσκεται η μέθοδος της αυτοϊκανοποίησης στα σχολεία. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι αν η μέση γυναίκα γνώριζε τα καλά που προσφέρει το συγκεκριμένο χόμπι, όχι μόνο δε θα ντρεπόταν να το παραδεχτεί, αλλά θα έβγαινε και στο μπαλκόνι να το φωνάξει! Διότι πώς είναι δυνατόν να είναι κακό κάτι που σε κάνει χαρούμενο; Ή κάτι που σε βοηθά να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα σου; Ή που βελτιώνει τη σεξουαλική σου ζωή, σε βοηθάει να κοιμηθείς και απελευθερώνει την ένταση; Ε;

Το κακό λοιπόν αρχίζει και τελειώνει σε μία μόνο λέξη: Ταμπού! Διότι αγαπητέ μου, εσύ που παραδέχεσαι ότι έχεις καθημερινές... συνεδρίες με το φίλο σου εκεί κάτω, δεν είσαι απαραίτητα ούτε στερημένος, ούτε σεξομανής, ούτε θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα όταν με το καλό κάνεις σεξ με γυναίκα. Εμείς ωστόσο, έχουμε ένα σωρό ηλίθιες προκαταλήψεις και κομπλεξισμούς, οι οποίοι είναι τόσο αστείοι, όσο και το γεγονός ότι καμία γυναίκα στον πλανήτη γη δεν παραδέχεται κάτι το οποίο είναι τόσο φυσικό όσο και φυσιολογικό.

Σύμφωνα με έρευνα λοιπόν, η βασική αιτία που κρυβόμαστε ξεκάθαρα πίσω από το δάχτυλό μας είναι η ντροπή (ναι καλά διάβασες. Η ντροπή). Δεύτερο στη λίστα, ήρθε η πεποίθηση ότι τα κοριτσάκια δεν... αγγίζονται (Jesus) και τρίτο η αίσθηση της... βρωμιάς που σου αφήνει και μόνο η σκέψη ότι θα το κάνεις! Από όλα αυτά βέβαια, το μόνο που ίσως να δεχόμουν, είναι ο φόβος μήπως σταματήσεις να απολαμβάνεις το σεξ με τον παρτενέρ και τη βρίσκεις μόνο με το δαχτυλάκι ή με το sex toy - δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες.

Επίσης, μία άλλη λεπτομέρεια, η οποία είναι σημαντική και δεν πρέπει να την ξεχνάμε, είναι το γεγονός ότι η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση θα πρέπει να διαθέτει κάποιες προϋποθέσεις: Σπίτι, μπάνιο, καθαρό εσώρουχο, άνεση του κρεβατιού, ίσως ατμοσφαιρική μουσική, πιθανόν τον τύπο που γουστάρουμε στο τηλέφωνο -πάντα ανοιχτή ακρόαση- και φυσικά την κατάλληλη θέση των πλανητών. Ε, το ίδιο είναι όταν εσύ απλά στρίβεις στο έρημο στενάκι γυρίζοντας από τη δουλειά, και ξεμπερδεύεις μέσα σε δύο λεπτά, πάντα με τη σκέψη της συναδέλφου και της pencil φούστας της; Δεν είναι!

Κι αν νομίζεις φίλε μου, και φίλη φυσικά, ότι είμαι υπερβολική, θα αφήσω τα στατιστικά να μιλήσουν από μόνα τους: ΜΟΛΙΣ το 5% των γυναικών μεταξύ 25-29 παραδέχεται ότι το κάνει περισσότερες από 4 φορές την εβδομάδα (!) με το αντίστοιχο των αντρών να αγγίζει το 20,1% (παιδιά γιατί τόση αδράνεια;). Το ποσοστό ανεβαίνει εντυπωσιακά στις... μερικές φορές τον μήνα με τις γυναίκες να αγγίζουν το 21,5% και τους άντρες το 25,4% (τώρα σοβαρά, υπάρχει άντρας που να το κάνει... κάποιες φορές μέσα στον μήνα;).

Ακόμη ένα εντυπωσιακό στατιστικό, είναι ότι το 53% των γυναικών παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν sex toys, με τους άντρες να τα προτιμούν μόνο στο 17% -λογικό. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες αυτοϊκανοποιούνται λιγότερο όσο μεγαλώνουν, κάτι που φυσικά συνάδει και με την μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας, εκτός αν είσαι ο Hugh Hefner, οπότε η συζήτηση μπαίνει σε άλλες βάσεις.

Και τώρα η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Ο μέσος όρος παρακολούθησης ερωτικής ταινίας σε αντίστοιχης...  εσάνς ξενοδοχείο, είναι 12 λεπτά! Ή ο κόσμος βαριέται να κάνει σεξ ή υπάρχουν πολλοί σινεφίλ εκεί έξω!

ΥΓ: Αν έρθεις σε επαφή (ακόμα και διά χειραψίας) με γυναίκα που ισχυρίζεται ότι δεν το κάνει ΠΟΤΕ, βάλε τα πόδια στο κεφάλι και τρέξε μακριά γιατί παίζει να είναι μέχρι και μανιακή δολοφόνος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved