Bigstock «Σεξ στα μουγκά είναι σαν να βλέπεις τσόντα στο mute»

Μία συντάκτρια του Ratpack στα γράφει και στα εξηγεί ωραία.

Το dirty talking αδερφέ, είναι αυτό που λέμε το κερασάκι στην τούρτα του σεξ. Είναι αυτό που μπορεί να πάρει μία μέτρια βραδιά και να την απογειώσει σε εμπειρία άνευ προηγουμένου. Είναι αυτό που μπορεί να σε αφήσει ανεξίτηλο στο μυαλό μιας γυναίκας.

Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί, πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί, έλα όμως που συνεχίζουμε να το κάνουμε λάθος. Δεν αναφέρομαι στις γυναίκες. Εμείς έχουμε όντως σοβαρό πρόβλημα στον τομέα αυτό, κυρίως λόγω ταμπού και προσωπικής συστολής -είμαστε ντροπιάρες τι να κάνουμε;. Αναφέρομαι σε όλα αυτά που ξεστομίζεις ΕΣΥ την ύστατη εκείνη στιγμή, τα οποία είναι ικανά από το να μας ξενερώσουν, μέχρι και να μας νευριάσουν, με αβέβαιες συνέπειες και ακόμα πιο αβέβαιο μέλλον.

Πάμε παρακάτω. Έπειτα από μία μίνι έρευνα που έκανα ανάμεσα σε γυναίκες φυσιολογικές και κυρίως κουλ -γιατί πάντα πρέπει να εξετάζεις και το κοινωνικό δείγμα- σου έχω κάποια βασικά λαθάκια και κάποιες παραλείψεις που ίσως κάνεις και δε σου επιτρέπουν να γίνεις ο βρωμόστομος που πάντα ονειρευόσουν. Έχουμε και λέμε:

 

Η φωνή είναι το παν

Εντάξει δε λέω να έχεις φωνή ραδιοφωνικού παραγωγού στη ζώνη 12-3 (ξέρεις αυτή που αφήνει πάντα και έναν αναστεναγμό ηδονής, μη με ρωτάς γιατί ποτέ μου δεν κατάλαβα), αλλά καλώς ή κακώς η φωνή στην προκειμένη είναι τόσο σημαντική όσο και τα ανατομικά σου προσόντα καλά όχι αλλά ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα. Πρόβαρέ τη, κάνε τη λίγο πιο μπάσα, βρες και το γρέζι που σου ταιριάζει και μην ντραπείς καθόλου αν ένα βράδυ δεν βγεις για μπύρες γιατί θέλεις να αφιερωθείς στον ιερό αυτό σκοπό. Δε θα το μάθει κανείς εξάλλου.

Ξεκίνα μαλακά και γλυκά

Όπως ακριβώς ξεκινάς με φιλάκια -εκτός αν παίζεις σε ερωτικό θρίλερ όπου γκρεμίζεις τραπέζια και την παίρνεις απαιτητικά πριν προλάβει να πει κύμινο- έτσι θα πρέπει να ξεκινήσεις και με το dirty talking. Δεν παραλείπεις ποτέ να της  τονίσεις πόσο τέλειο και αψεγάδιαστο κορμί έχει -ξέρουμε ότι δεν ισχύει αλλά μας είναι αδιάφορο- και φυσικά να μείνεις άναυδος με την απίστευτη ομορφιά της. Την έχεις ήδη μελώσει οπότε πάμε παρακάτω.

giphy

Και μετά την αποθέωση...

... συνήθως έρχεται η περιγραφή. Όσο εσύ της μιλάς και τα χέρια σου ταξιδεύουν σε διάφορα σημεία, μπορείς να αρχίσεις να περιγράφεις όλα αυτά που σκοπεύεις να της κάνεις. Αν δεν έχεις σκεφτεί κάτι φαντεζί πες ψέματα. Υποθέτω ότι εκείνη έχει ήδη αρχίσει να πλάθει πρόστυχα σενάρια με το μυαλό της -διότι η γυναίκα αδερφέ είναι άτομο εγκεφαλικό- και να μπαίνει σιγά σιγά σε mood για τα σπουδαία (ελπίζει) που θα ακολουθήσουν.

Και τώρα το δύσκολο

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Είναι η στιγμή που πρέπει να συνδυάσεις κίνηση, μυαλό και ομιλία. Πιθανότατα να τα μπερδέψεις αλλά μη μασάς γιατί η παράσταση είναι πάνω σου και πρέπει να φανείς αντάξιος των προσδοκιών. Καλό θα ήταν να μην επενδύσεις σε ακραίους χαρακτηρισμούς γιατί πιθανότατα θα φας καμιά ανάστροφη και όχι άδικα. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα «τι κωλάρα έχεις!» και να συνεχίσεις με το «όταν μου τουρλώνεσαι έτσι με τρελαίνεις!». Κράτα τους κλασικούς χαρακτηρισμούς, αλλά μην επεκταθείς σε βρισιές. Γενικά προτίμησε τα «βρώμα», «που@τα@νάκι» και όλα αυτά τα οποία θα έλεγες χαριτολογώντας και σε μία φίλη σου. Εξυπακούεται ότι το ύφος είναι κάτι μεταξύ φονιά και πορνοστάρ ενώ η σωματική βία (πάντα ελεγχόμενη) είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή.

dirtytalkingggg

Και κάτι για το κλείσιμο

Μπορεί εσύ, και πολλοί άλλοι, να μην υιοθετήσεις καμία από τις παραπάνω συμβουλές, αλλά ένα πράγμα μην ξεχνάς ποτέ: Σεξ στα μουγκά είναι σαν να βλέπεις τσόντα στο mute. Κάποια στιγμή σε πιάνει νύστα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved