«Nαι έχω κι εγώ δονητή. Πειράζει;»

Μία γυναίκα εξομολογείται την σχέση με τον καλύτερο «φίλο» της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Όταν ακούς τη λέξη δονητής, ή που θα φέρεις εικόνες στο μυαλό σου με γυναίκες να ουρλιάζουν και να χτυπιούνται, ή που-αν πρόκειται για τηn κοπέλα σου-θα βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν την ικανοποιείς,θα της κάνεις σκηνή και τελικά θα καταλήξετε να τσακωθείτε για ένα αθώο μικροσκοπικό αντικείμενο μεν, υψίστης σημασίας δε.

Ο λόγος φυσικά είναι ένας και μοναδικός: Ο δονητής θεωρείται ταμπού. Ναι, εν έτει 2017,που έχουμε απομυθοποιήσει ένα σωρό άλλα-ακραία-πράγματα, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το σεξουαλικό βοήθημα της γυναίκας είναι ντροπή, περίεργο και έξω από τα συνηθισμένα.

 

Σηκώνω το λάβαρο της επανάστασης κατά της σοβαροφάνειας και του συντηρισμού, και δηλώνω ορθά και κοφτά ότι ναι, έχω κι εγώ δονητή. Ο δονητής φίλε μου-δεν είναι dildo κάνε το διαχωρισμό-είναι ένα εργαλείο που καλώς ή κακώς άπαξ και το χρησιμοποιήσεις, το λατρεύεις. Όχι, δεν θα αντικαταστήσει ποτέ εσένα, το πέος ή οτιδήποτε άλλο πάνω σου, αλλά μία γυναίκα κάποιες φορές επιβάλλεται να έχει αυτό το μικρό θαυματάκι στο συρτάρι της. Οι λόγοι είναι απλοί και κατανοητοί:

Δεν είναι πάντα εύκολος ο οργασμός

Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου: Πόσες φορές δεν έχεις φρικάρει,όταν δεν μπορείς να τελειώσεις, όταν τελειώνεις γρήγορα ή όταν... υπάρχει η α ανεπιθύμητη πτώση μετά τα 5 πρώτα λεπτά; Εμείς δηλαδή γιατί να μη φρικάρουμε όταν για κάποιο αόρατο και σκοτεινό λόγο δε βλέπουμε αστράκια, πυροτεχνήματα ή δεν ολοκληρώνουμε το σκοπό της συνεδρίας; Πριν λοιπόν λάβεις την ιατρική συμβουλή, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις μία μικρή συσκευή, που έχει παλμό και μπρίο, και που μοναδικός της στόχος είναι οι καλύτεροι και περισσότεροι οργασμοί. Δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Εξάλλου, είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα τη λατρέψεις κι εσύ.

giphy

Οι νύχτες μοναξιάς

Και δεν μιλάω μόνο τα βράδια που είσαι μακριά από το γκόμενό σου, αλλά και τα βράδια-και τις μέρες βασικά-που δεν υπάρχει κανένας στο προσκήνιο. Ναι, σύμβαίνει αι αυτό το κακό στους ανθρώπους και δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να δώσεις στην μοναξιά σου μία πιο ευχάριστη και σεξουαλική νότα. Κι αν εσύ τις περιόδους που είσαι μόνος, κάνεις την παλάμη σου το απόλυτο αντικείμενο του πόθου, εμείς είμαστε πιο μερακλούδες και μία μικρή βοήθεια τη θέλουμε. Είναι που ο γυναικείος κόλπος είναι περίπλοκος; Είναι που για να αυτοικανοποιηθούμε θέλουμε το χρόνο και την άνεσή μας; Μη νομίζεις, ο γυναικείος αυνανισμός θέλει χρόνο, υπομονή και κυρίως ποιότητα. Εξάλλου, σκέψου τι είναι να έχεις 8 μήνες να κάνεις σεξ, στο μεσοδιάστημα να μην έχεις ασχοληθεί καθόλου με τα ενδότερα, και όταν ο χριστιανός πάει να κάνει τη δουλίτσα σου, ο οργανισμός σου να πάθει σοκ. Γίνονται κι αυτά.

Καμιά φορά... είμαστε μόνο εμείς

Μην το παρεξηγήσεις, και μην πέσεις να με φας, αλλά είναι μερικές φορές που μας νοιάζει μόνο η πάρτη μας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με σένα. Δε θέλουμε να ασχοληθούμε με κανένα πέος και σε καμία περίπτωση να καταπιαστούμε με στοματικό και όλα τα συναφή. Είναι αυτές οι μέρες, που γυρίζεις πτώμα από τη δουλειά, και το μόνο που θέλεις είναι ένα ζεστό μπάνιο, έναν ωραίο σωστό οργασμό και μετά ύπνο. Καλό είναι και το σεξ δε λέω, αλλά όταν η κούραση και η εξάντληση έχει βαρέσει κόκκινο, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι κάποιον να σου σπρώχνει το κεφάλι προς τα κάτω.΄Ασε που για το συγκεκριμένο, δε χρειάζεται να γίνουμε και σκεύη ηδονής. Βαμβακερό κιλοτάκι, αποτρίχωση (δεν παίρνω κι όρκο) και μαλλιά πιασμένα τον κότσο της κούρασης και της αγανάκτησης. Ναι, καμιά φορά κάνουμε και τέτοια, και πίστεψέ μας, μας αρέσει πολύ!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved