Οι 5 τύποι αντρών που καμία γυναίκα δεν πλησιάζει

Μήπως ανήκεις σε κάποιων από αυτούς;

Όχι ότι στα γούστα και στον έρωτα υπάρχουν κανόνες ή όροι, αλλά είναι κάποια πράγματα κοινώς αποδεκτά είτε το θέλουμε είτε όχι. Για παράδειγμα, η Charlize Theron είναι μία αντικειμενικά ωραία γυναίκα, ο Ryan Gosling ένας αντικειμενικά ωραίος άντρας, και ούτω καθεξής. Κάπως έτσι λοιπόν, υπάρχουν και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που όλες οι γυναίκες –οι περισσότερες δηλαδή- αγαπούν σε έναν άντρα, και χαρακτηριστικά που απεχθάνονται.

Και επειδή πιθανότατα να γνωρίζεις την πρώτη κατηγορία, λέω να ασχοληθώ με τη δεύτερη, που όσο να πεις είναι και μεγαλύτερη πρόκληση. Παρακαλώ την προσοχή σου. Παρακάτω θα αναφερθούν οι 5 βασικοί τύποι αντρών που είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά. 

 

Ο τσιγκούνης

Τσιγκούνης στα χρήματα, τσιγκούνης και στα αισθήματα, έλεγαν οι γιαγιάδες, και ίσως και να είχαν δίκιο. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη δεν είναι η έλλειψη τρυφερότητας ή πάθους, αλλά η απίστευτη καρμιριά σου, που καταντάει αντιερωτική, και άντε μετά να διορθώσεις την κατάσταση. Μη βιαστείς να με δικάσεις, δεν εννοώ να σκορπάς τα χρήματά σου δεξιά κι αριστερά-εγώ αυτό κάνω αλλά δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση-. Εννοώ προφανώς η αγάπη σου για τα λεφτά και ο φόβος να μην μείνεις χωρίς αυτά, να μη σε κάνει μίζερο και ενοχλητικό, όπως άλλωστε και κάθε τσιγκούνη. Κακά τα ψέματα, καμία γυναίκα δε θέλει να είναι με κάποιον που μετράει και το τελευταίο ευρώ.

 

 

Ο σεξιστής

Πόσα ακόμα χρόνια πρέπει να περάσουν για να τελειώνουμε με αυτές τις βλακείες; Ναι μάλιστα βλακείες και από την πλευρά των ανδρών και των γυναικών. Οι μεν δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι οι καιροί αλλάζουν, και οι δε βρίσκουν αδύνατο να μην κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, αφορμή για διαμαρτυρία και συνήθως δημόσια. Σε κάθε περίπτωση, και επειδή όντως οι καιροί έχουν αλλάξει, το να κάνεις εξυπνακίστικα αστεία μειώνοντας τις γυναίκες, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και για το παρκάρισμα – είναι κάπως lame, πόσο μάλλον όταν… δεν έχεις πραγματικό χιούμορ. Μείνε στα βασικά και πες καλύτερα ανέκδοτα με τον Τοτό.

 

Ο ψεύτης

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο ψεύτης δεν θα θεραπευτεί ποτέ. Εμείς οι γυναίκες αγαπάμε την ειλικρίνεια, εκτός ίσως όταν έχει να κάνει με τα κιλά μας (εκεί δεχόμαστε την ειλικρίνεια από τη φίλη αλλά όχι από σένα). Σε κάθε περίπτωση, τους ψεύτες δεν τους ανεχόμαστε γιατί δεν τους εμπιστευόμαστε. Και ξέρεις κάτι; Θέλω στη σχέση μου να είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Αν ήταν αν είμαι σε εγρήγορση και σε μόνιμη ανησυχία θα πήγαινα γυμναστήριο. Ok;

 

Ψευταράδες σαν και αυτούς του παρακάτω άλμπουμ:

 

Και αυτή η μανία με το σεξ πια…

Εντάξει είπαμε με ποθείς και όντως είμαι πολύ ωραία και σέξι. Δεν είναι όμως όλες οι ώρες ίδιες και πιο συγκεκριμένα δεν είναι όλες οι ώρες για σεξ. Για να είμαι πολύ ειλικρινής, και δεν ξέρω πώς θα φανεί αυτό, αλλά μετά τους 6 πρώτους μήνες, που το πάθος έχει παρέλθει, υπάρχει κάτι καλύτερο από καναπέ και σειρά;

 

Ο μίζερος

Μπορεί να αγαπάμε τον καναπέ και τις σειρές, ναι το είπα και παραπάνω, αλλά δεν είναι για χόρταση. Ξέρεις τι κρατάει τον έρωτα και το πάθος ζωντανό; Οι δραστηριότητες, οι εκδρομές, τα ταξίδια, η ποικιλία βρε αδερφέ (και δεν εννοώ η κρεατικών που αγαπάς ιδιαίτερα), αλλά η ποικιλία στην καθημερινότητα. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι κάπως τεμπέλης και μονόχνωτος, δύσκολα θα κρατήσεις κοπέλα που διαθέτει μπρίο και νάζι. Λυπάμαι!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved