Γιατί επιλέγω το κέντρο της Αθήνας για ραντεβού μετά τις διακοπές

Νομίζεις ότι πρέπει να παρατέινεις την ψευδαίσθηση των διακοπών με βόλτες στη θάλασσα;

Δεν γλιτώνεις τον ιδρώτα, μπορείς όμως να τον ξεγελάσεις και στο τέλος να είσαι «ολόφρεσκος».  

Καταλαβαίνουμε πως έχει ακόμα ζέστη και με τις εικόνες του νησιού ακόμα νωπές στο μυαλό, είναι δύσκολη περίοδος για ραντεβού και εξόδους, ασχέτως αν οι μελέτες μιλάνε περί «summer season, a sexual reason». Πείτε μας ό,τι θέλετε, αλλά το ότι η ζέστη «ξυπνάει» την τολμηρή μας διάθεση μαζί με ορέξεις για νέες περιπέτειες είναι κάτι που δεν θα κατανοήσουμε ποτέ. Και μόνο ότι για να πραγματοποιηθεί η ερωτική πράξη, χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν ανεμιστήρα -για να μην πούμε κλιματιστικό- να δροσίζει, αποτρέποντας το εγγυημένο μπουγέλο ιδρωτίλας, δηλώνει ότι το καλοκαίρι δεν είναι η κατάλληλη εποχή, ούτε για ορέξεις, ούτε καν για ραντεβού.

Παρόλα αυτά, επειδή ο χρόνος είναι χρήμα δεν χρειάζεται να απαρνηθείς ένα ραντεβού ακόμα και μέσα στα ξεγυρισμένα 40αρια που μας έχουν τύχει φέτος. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένα τρικ που θα σε σώσουν από την ιδρωτίλα και θα σε παραδώσουν «κύριο» την ώρα του date. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα πώς θα το χειριστείς.

Η δύναμη του κέντρου και των μαγαζιών ρούχων

Ένα απλό μυαλό θα φανταζόταν ότι σε στέλνουμε για αγορές πριν την έξοδό σου, ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Και εξηγούμαστε.

Σαφώς και θεωρούμε ότι η υπερβολική ζέστη είναι εχθρός του ραντεβού ωστόσο δεν επιλέξαμε τυχαία το κέντρο της Αθήνας. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα υποφέρεις και ενδεχομένως η πλάτη του t-shirt ή του πουκάμισου να μην γλιτώσει από την κηλίδα του ιδρώτα, ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς την κατάσταση που υπάρχει γύρω σου.

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις πιο Άγγλος και από «Άγγλος στο ραντεβού» σου κάνοντας μια επίσκεψη στα γύρω μαγαζιά με ρούχα. Δεν σε νοιάζει να μπεις κάπου που σε ενδιαφέρει, απλά να μπεις και να (κάνεις ότι) κοιτάς.

Ο λόγος; Προφανής. Μέσα στα μαγαζιά έχει πάντα το πιο δυνατό air condition. Θα μπεις μέσα, θα κάνεις ότι εξετάζεις επιλογές αλλά βαθιά μέσα σου θα ξέρεις ότι σιγά-σιγά στεγνώνεις και παράλληλα ανανεώνεσαι από τον δροσερό αέρα.

Δέκα λεπτά στο ένα, ένα τέταρτο στο απέναντι, μια βόλτα σε κάνα άλλο που έχει και πολλούς ορόφους και η δουλειά θα ολοκληρωθεί σύντομα. Θα δοκιμάσεις και κάποιο ρούχο στην πορεία, οπότε μπαίνοντας στο καμαρίνι θα έχεις μαζί σου τα απαραίτητα «σύνεργα» και θα είσαι στην πένα.  

 

Για ποια «σύνεργα» μιλάμε;

Ιδανικό θα ήταν να είχες μαζί ένα μικρό νεσεσέρ με μια κολόνια και ένα αποσμητικό, ωστόσο δεν θα σου βάλουμε τόσο δύσκολα. 

 

mantilakia

Υγρά μαντηλάκια: Μιλάμε για τη μικρή συσκευασία που χωράει στην τσέπη. Πρέπει να σκουπίσεις μασχάλες και σημεία που νιώθεις ότι χρειάζονται «σέρβις». Θα χρησιμεύσουν σίγουρα και κατά τη διάρκεια του ραντεβού ως εναλλακτικό αποσμητικό.

 

hbeu58121575 999 200

Δείγματα κολόνιας: Θες να μυρίζεις όμορφα; Με ένα μικρό μπουκαλάκι η δουλειά γίνεται και άνετα. Ψέκασε λαιμό και μπλούζα και είσαι έτοιμος.

 

trident tsichles max menta 27gr normal 450x450

Τσίχλα: Ξέρουμε ότι δεν χρειάζεται να μπεις σε καμαρίνι για να μασήσεις μια τσίχλα, αλλά πάει πακέτο με τα παραπάνω. Με τον ιδρώτα να σου στεγνώνει το στόμα είναι βέβαιο ότι θα βγαίνουν περίεργες οσμές από το στόμα σου. Μια τσιχλίτσα θα σε συνεφέρει.  

 

 

Δίνοντας ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας είναι βέβαιο ότι θα ζεσταθείς πολύ, ωστόσο τα αγαπημένα μαγαζιά ρούχων είναι κυριολεκτικά εκεί για σένα. Πήγαινε λοιπόν 20 λεπτά νωρίτερα και ξεκίνα το φρεσκάρισμα. Άσε που μπαίνοντας σε κάποιο εξ αυτών, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις να πάρεις κάτι που θα σε ανανεώσει για το ραντεβού σου. Οπότε διπλό το καλό.

Νομίζεις ότι άδικα ο κόσμος περπατάει στην Ερμού πρωινιάτικα με ντάλα ήλιο; Τώρα που έχουν δυναμώσει τα κλιματιστικά, η δροσιά από τα τις δύο άκρες του πεζοδρόμου είναι η απόλυτη αναζωογόνηση. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved