Πειράζει που μου αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες;

Δεν είναι φετίχ αλλά ξεκάθαρα ένδειξη ποιότητας υποστηρίζει ο συντάκτης, Αντρέας Περιστέρης.

Η πρώτη κοπέλα μου στο Γυμνάσιο ήταν 2 χρόνια μεγαλύτερή μου. Μην νομίζεις ότι μεγαλόδειχνα, κάθε άλλο -εδώ με περνούσαν όλοι και όλες 2 κεφάλια και το babyface με χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα που 35αρίζω- απλά για κάποιο λόγο με είδε, της έκανα το κλικ και αντί να βρει κάνα ψηλότερο προτίμησε να ξεμεσιάζεται προκειμένου να με φιλήσει. Η επόμενη πάλι ήταν επίσης 1 χρόνο μεγαλύτερη και η επόμενη 3.

Για αυτό πάντως μου αρέσουν οι ψηλές γυναίκες.

Έκανα αρκετό καιρό μέχρι να τα βρω με συνομήλικη. Τα χρόνια όμως πέρασαν, τα κορίτσια του Λυκείου άρχισαν να κοιτάνε τους μεγαλύτερους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μικρότεροι να μην έχουν και τόσες ελπίδες, κάτι που άλλωστε συνεχίστηκε και στο Πανεπιστήμιο, επομένως ήρθα και εγώ στα σύγκαλά μου.

Και τότε και σήμερα πάντως έχω να λέω πως τα αγόρια στο φιλμ Adore (με τις γυναικάρες Robin Wright και Naomi Watts) ήταν κάτι παραπάνω από τυχερά.

 

 

Από τότε το είχα καημό

Ήθελα να ξαναμπλέξω με μια μεγαλύτερη, έτσι για το γαμώτο. Άλλωστε στις ανήσυχες ηλικίες 18-23 το να μπλέξεις με μια γυναίκα 2-3 χρόνια μεγαλύτερη είναι μεγάλο τεστ για το πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις στις θεωρητικά πιο απαιτητικές και κυρίως πιο έμπειρες γυναίκες. Εκείνες δηλαδή που τις κοιτάζαμε και σκεφτόμασταν πως είχαν ζήσει πράγματα παραπάνω και ήξεραν καλύτερα τι ήθελαν στον σεξουαλικό τομέα. Όλα αυτά μέχρι που στα 24 μου βρέθηκα στο ίδιο μέρος με τη Λ. – έτσι θα την αποκαλέσω για να μην δώσω στόχο. Βλέπεις τη γνώριζα από τότε που ήμουν δημοτικό αφού πρόκειται για μητέρα συμμαθητή της αδερφής μου.

Έχοντας ξεμείνει στο bar-restaurant Ombra στο Φάρο Ψυχικού, βρεθήκαμε τυχαία, χαιρετηθήκαμε με εκείνη να μου κάνει κοπλιμέντο «πόσο μεγάλωσες, έγινες ολόκληρος άντρας» ενώ εγώ από την πλευρά μου της είπα πως είναι «η πιο όμορφη μαμά» κάτι που μάλλον λειτουργησε σαν διεγερτικό, σύμφωνα με το βλέμμα της. Το αποτέλεσμα; Μόλις έφυγαν οι παρέες μας καθίσαμε σε ίδια τραπέζια, ήπιαμε και ένα κοινό κρασάκι και σαν τζέντλεμαν που -θεωρώ ότι- είμαι, προσφέρθηκα να τη γυρίσω σπίτι με το αυτοκίνητο μια και είχε έρθει με ταξί, χωρίς να γνωρίζω δύο βασικά στοιχεία για την πρότασή μου. Αρχικά το ότι την αποκάλεσα την πιο όμορφη μητέρα κάτι «άναψε» μέσα της δίχως όμως να θέλω να το πιστέψω και κατά δεύτερον το γεγονός ότι μάλλον είχε μια αδυναμία στους νεότερους και είχε πάρει πρόσφατα μάλιστα διαζύγιο. Μη στα πολυλογώ, εκείνο το βράδυ είχα την πρώτη μου εμπειρία με γυναίκα που ηλικιακά με είχε double score και πραγματικά μου άλλαξε τη ζωή.

 

 

Από τότε βλέπω τις μεγαλύτερες γυναίκες με άλλο μάτι

Όχι επειδή ήταν μια αξέχαστη εμπειρία απαραίτητα, κυρίως όμως διότι με γοητεύει πολύ το να αγγίζω σεξουαλικά αυτή την ηλικία. Αισθάνεσαι την ποιότητα σε κάθε σου άγγιγμα, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά είναι ένα παιχνίδι του υποσυνείδητού σου. Άλλωστε το να μπορείς να συνευρεθείς με μια γυναίκα που είναι σχεδόν 20 χρόνια μεγαλύτερη, που όταν τη ρωτάς από πότε είσαι στη δουλειά σου, σου απαντάει «από τότε που γεννήθηκες» δεν είναι τρομακτικό αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι μια περηφάνεια που σου δίνει προσοχή. Δεν θέλω να μιλήσω περί αντοχών και άλλων συντελεστών που ενδεχομένως να παίζουν ρόλο, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι σου δίνει προσοχή μια μεγαλύτερή σου γυναίκα είναι μια κατάσταση που έναν άντρα στην ηλικία των 25-40 ενδεχομένως να είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να του συμβεί.

Λες για αυτό να μου άρεσε η γυναίκα-αφεντικό μου;

Όταν φτάσω τα 40 μου χρόνια θα ξαναγράψω κείμενο για να μιλήσω αν πλέον θα μου κάνουν εντύπωση οι πολύ μικρότερες όπως τώρα που μου αρέσουν οι ωριμότερες. Eλπίζω απλά να μην ξυπνήσει ο Charlie Harper μέσα μου και αντί για τη γυναίκα που βγαίνω, εγώ να τρελαίνομαι με την κόρη της. 

 

Charlie Harper Two and a Half Men - Shawna


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved