Γιατί πολλοί νέοι προτιμούν το σεξ στο αυτοκίνητο;

Μία μανία που ακόμη δεν μπορούμε να την καταλάβουμε ακριβώς.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο και δεν το αλλάζουν ούτε με κανονικό κρεβάτι. Είναι ένα βίτσιο που το βρίσκουμε στη νεολαία αν και πολλοί μεγαλώσαμε με αυτή τη συνήθεια. 

Γενικότερα πολλοί είναι οι νέοι που δεν έχουν σπίτια και θέλουν να κάνουν σεξ, οπότε επιλέγουν το αυτοκίνητο σαν μία οικονομική -τζάμπα- λύση. Μπορεί να ακούγεται λίγο θλιβερό όμως οι νεότεροι σε ηλικία εκτός από οικονομικό, το βρίσκουν σέξι γιατί είναι ριψοκίνδυνο.

Σεξ ή Φαγητό; Μία ολοκληρωμένη έρευνα έχει επιτέλους απάντηση

 
 

Πες ό,τι θέλεις για το σεξ στο αυτοκίνητο. Ότι είναι ξεπερασμένο. Ότι δεν βολεύει. Ότι κάθε φορά χτυπάτε τα κεφάλια σας γιατί δεν χωράτε. Όμως όσο στρίμωγμα και αν συμπεριλαμβάνεται το σεξ στο αμάξι δεν είναι καθόλου ξεπερασμένο. Αντιθέτως, η νέα γενιά δείχνει και να το προτιμά.

Μία νέα έρευνα ωστόσο μας αποκαλύπτει γιατί συμβαίνει αυτό το μυστήριο με τους νέους.

Οι ερευνητές έκαναν 26 ερωτήσεις σε 195 άντρες και 511 γυναίκες σε ηλικίες με μέση ηλικία τα 20 χρόνια, όπως για παράδειγμα το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκαναν σεξ σε αμάξι, που συνέβη, τι μοντέλο ήταν το αυτοκίνητο (σ.σ.: ναι, κι' όμως), αν οι γυναίκες έπαιρναν αντισυλληπτικά και πόσο μικρή ή μεγάλη ήταν η διάρκεια της πράξης.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved