Γιατί είναι η κατάλληλη εποχή για να ξυρίσεις τα μαλλιά σου;

Το καλοκαίρι είναι μία πολύ καλή δικαιολογία για να φρεσκάρεις το κεφάλι σου.

Όλες οι γενιές ανδρών έχουν κόλλημα με το μαλλί τους, από τους baby boomers μέχρι τους Gen Z, όλοι μα όλοι έχουν την ανάγκη να προσέχουν το κουβαλάνε πάνω στο κεφάλι (το μέσα είναι άλλο ζήτημα).

Από το ξεκίνημα του κόσμου, οι άνδρες συνήθιζαν να ξυρίζουν το κεφάλι τους για πολλούς λόγους (θρησκευτικούς, στρατιωτικούς, αισθητικούς κλπ.).

 

 
 

Δεν υπάρχει, αναμφισβήτητα, πιο δραστική επιλογή στιλ μαλλιών από το «στρατιωτικό» κούρεμα με την ψιλή, ωστόσο το buzz cut στις γυναίκες έγινε μια τρελή μόδα το καλοκαίρι του 2022.

Το conditioner είναι για σένα που τα μαλλιά σου έχουν γίνει άχυρο

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς θεωρούμε ότι το ξυρισμένο κεφάλι σε έναν άνδρα δείχνει πολύ badass! Ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρει κανείς την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι του – φαλάκρα, τριχόπτωση, λεπτή τρίχα – πιστεύουμε ότι κανένας δεν είναι λάθος και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσει.

Ποια είναι η ουσία που ευθύνεται για την απώλεια μαλλιών;

Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάθε φορά που ένας άνδρας βρισκόταν με τη λεπίδα στο χέρι λίγο πριν την ολοκληρωτική αποψίλωση του τριχωτού της κεφαλής του, είχε ενδοιασμούς – σε κανέναν δεν αρέσει να δείχνει ολοκληρωτικά φαλακρός. Αλλά καμιά φορά είναι αναγκαίο.

 

 
 

Σίγουρα με το να ξυρίσει κάποιος το κεφάλι του αποκομίζει πολλά οφέλη, όπως λιγότερα προϊόντα για τα μαλλιά και λιγότερες επισκέψεις στον μπαρμπέρη. Αν συμφωνείς με όλα αυτά, πιθανόν είσαι έτοιμος να το δοκιμάσεις.

Δες παρακάτω τι να προσέξεις αν θέλεις φέτος ένα ξυρισμένο, φρέσκο κεφάλι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved