«Ο Ντουράντ θέλει να πάει εκεί», «ο Ντουράντ δεν θέλει εκείνο…», «ο Ντουράντ θέλει τ΄ άλλο». Φτάνει πια.

Κάπου και αυτός ο Κέβιν Ντουράντ πρέπει να καταλάβει ότι όσο παικτάρα και να είναι, η ηλικία και τα χρόνια του αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για κάθε ομάδα που θέλει να τον εμπιστευτεί. Σαφώς και στο Μπρούκλιν είναι το μεγάλο όνομα μπροστά και από τον (άλλο κουραστικό) Καϊρί Ίρβινγκ, αλλά ειλικρινά πλέον μας έχει κουράσει με τα θέλω του.

Το ότι δεν του αρέσει ο Στιβ Νας για προπονητής και έθεσε δίλημμα «ή εγώ ή αυτός» στoυς Νετς έχει κάνει το γύρο του κόσμου, όπως επίσης και η απόφαση της διοίκησης υπέρ του Καναδού κόουτς κάτι που σήμανε αυτόματα την τοποθέτησή του στην trade list, στην οποία ο ίδιος είχε ζητήσει να είναι.

 

 

Οι Νετς ζητάνε (και καλά κάνουν) τον ουρανό με τα άστρα από κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται για τον «KD» αλλά όπως είναι φυσιολογικό, καμία δεν θέλει να δώσει τα βαριά της χαρτιά για την καλαθομηχανή που όμως κάθε φορά που τραυματίζεται μένει ένα χρόνο εκτός δράσης. Και σαν να μην φτάνει αυτό, υπάρχουν και ομάδες που βλέπουν τους φιλάθλους τους να αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο απόκτησης του 34χρονου σκόρερ, όπως εκείνοι τον Σέλτικς που στις φήμες ότι θα έρθει στη Βοστόνη έκαναν με κάθε τρόπο σαφές στο Twitter ότι δεν θέλουν να τον δουν με τα «πράσινα».

 

 

Το πού θα καταλήξει ο Ντουράντ ή αν θα καταλήξει κάπου είναι άλλου πάπα Ευαγγέλιο, πάνω από όλα όμως αυτό το σίριαλ έχει αρχίζει να κουράζει. Πάντα τα τελευταία χρόνια του φταίει κάτι και αυτό το έχει δει ο κόσμος και το έχει σιχαθεί. Όπως πάνε τα πράγματα το πιο βέβαιο είναι ότι θα παραμείνει εκεί που είναι, εκτός και αν γίνει το θαύμα και πάει στους Σίξερς στους οποίους έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να πάει. Μόνο που και εκεί δεν το βλέπουμε πιθανό να μην τσακωθεί με τον Εμπίιντ ή τον μέχρι προσφάτως συμπαίκτη του, Τζέιμς Χάρντεν.

Ενδεχομένως στην μόνη ομάδα αυτή τη στιγμή στην οποία μπορεί να είναι «βασιλιάς» είναι μόνο οι Νετς. Οι άλλες πάλι 29 ομάδες δύσκολο.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved