Το conditioner είναι για σένα που τα μαλλιά σου έχουν γίνει άχυρο

Μπορείς να αγνοήσεις αυτό το κείμενο, αλλά μην παραπονιέσαι μετά που δεν στρώνει.

Και θα πεις εσύ τώρα «Και τι  με νοιάζει εμένα το μαλλί μου να είναι σαν άχυρο; Μια χαρά δεν τα στρώνω». Όχι φίλε. Η τρίχα που είναι ζόρικη από μόνη της -και που ουσιαστικά σημαίνει πως δεν έχει θρέψει σωστά- μόνο προβλήματα θα σου προκαλέσει στο styling. Θα θέλεις να βάλεις ζελέ, πομάδες και άργιλους και θα αναγκάζεσαι να τα βρέχεις για να τα φτιάξεις. Όταν όμως τα βρέξεις, θα πρέπει μετά να τα στεγνώσεις. Η τρίχα θα έχει προλάβει ήδη να γίνει άχυρο και φτου και από την αρχή. Ρώτα λοιπόν όποιο μπαρμπέρη θέλεις: με προβληματικό μαλλί δεν πας να φτιάξεις look.

Το conditioner ΔΕΝ είναι για να το βάλεις στην ρίζα της τρίχας. Αν τα μαλλιά σου είναι λίγο πιο μακριά τύπου Peaky Blinders, το απλώνεις στο τελείωμα της τρίχας για να μαλακώσεις τα μαλλιά. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο θα θρέψει την ρίζα, αλλά θα μειώσει τον χρόνο που χρειάζεσαι για το styling. Οι φύτρες θα στρώνουν πιο εύκολα με αποτέλεσμα να φτιάχνεις και το μαλλί πιο εύκολα. Τι χρειάζεσαι όμως; Τα κατάλληλα εργαλεία.

Σου μαζέψαμε μία λίστα με conditioner καθαρά για ανδρική χρήση. Διάλεξε ή δοκίμασε και παραπάνω, να βρεις επιτέλους την υγειά σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved