associated press Το ξυρισμένο κεφάλι θέλει ειδική περιποίηση

Αποφάσισες να ξυρίσεις το κεφάλι σου; Τότε πρέπει να γνωρίζεις αυτά τα πραγματάκια.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μας μπαίνει μία έμμονη ιδέα. Εκείνη του να ξυρίσουμε το κεφάλι μας διότι αφενός πιστεύουμε ότι θα είμαστε κουλ και αφετέρου πως θα ανασάνει το κεφάλι μας. Ωστόσο αν πιστεύεις πως ξεμπέρδεψες με το να ξυρίσεις απλώς το πάνω μέρος, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Διότι το κεφάλι ανεξαρτήτως αν έχει τρίχες ή όχι, θέλει φροντίδα και περιποίηση.

 

 

Ενυδάτωση

Μία καλή ενυδατική είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου στην περιποίηση. Θα φροντίσει το δέρμα του κεφαλιού σου, θα ελαττώσει τον κίνδυνο για ερεθισμούς και θα κάνει ευκολότερο το επόμενο ξύρισμα.

Οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να μην χάσεις τα μαλλιά σου

Ιδρώτας

Μπορεί οι τρίχες να είναι παρελθόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ιδρώνεις. Ειδικά τις ζεστές μέρες, το κεφάλι βράζει. Η λύση βρίσκεται σ’ ένα αντιιδρωτικό σπρέι και μάλιστα για καλύτερη εφαρμογή είναι καλύτερο να ψεκάσεις το κεφάλι σου το βράδυ και να δώσεις στα συστατικά τον απαραίτητο χρόνο για να δράσουν.

 

 

Εξοπλισμός

Χρειάζεσαι επειγόντως έναν αναβαθμισμένο εξοπλισμό. Ένα καλό ξυράφι με πολλαπλές λεπίδες και μία κρέμα ξυρίσματος είναι απαραίτητα για ένα περιποιημένο κεφάλι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved