Γιατί τέτοιες σακούλες κάτω από τα μάτια ρε φίλε;

Τι να κάνεις για να μην δείχνεις άυπνος και κουρασμένος όλη την ημέρα.

Σακούλες κάτω από τα μάτια. Αυτή η μάστιγα. Πιοπ εκνευριστικές από το πρωινό ξύπνημα, πιο σπαστικές από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έρχονται σπίτι. Τις βλέπεις και απορείς. «Γερνάω; Σαπίζω; Γιατί σε μένα;» και άλλα πολλά. Αυτή η σακούλα ωστόσο θέλει συγκεκριμένα πράγματα για να σταματήσει να σε ενοχλεί. Και υπάρχουν  τρόποι να τις αντιμετωπίσεις. 

 

Αρχικά το θέμα του ύπνου

Δεν είναι μόνο το πόσες ώρες καταφέρνεις να κοιμηθείς, αλλά η ποιότητα του ύπνου  που κάνεις. Αν δηλαδή έχεις συνηθίσει να κάθεσαι στον υπολογιστή με τις ώρες και να τον κλείνεις λίγο πριν κοιμηθείς, μάθε πως με αυτόν τον τρόπο κουράζεις τον οργανισμό περισσότερο. Το λευκό φως από τις smart συσκευές επηρεάζει την έκκριση της μελατονίνης που ευθύνεται για την καλή ροή του ύπνου. Οπότε φρόντισε να ξεμπλέξεις από τα μηχανήματα του Σατανά πριν τον ύπνο.

Νεράκι πίνεις;

Οι δερματολόγοι το φωνάζουν εδώ και χρόνια. Το νερό δεν είναι μόνο για να σβήνεις την δίψα σου, αλλά και για να κρατάς ενυδατωμένη την επιδερμίδα.  Όταν μάλιστα αναλωνόμαστε καθημερινά σε τροφές που περιέχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι, το νερό είναι must. Αλλά δεν το κάνεις. Αυτό έχει αποτέλεσμα την κατακράτηση υγρών που εκτός από πρήξιμο σε διάφορα μέρη του σώματος όπως την κοιλιά, παρατηρείται και στις περίφημες σακούλες κάτω από τα μάτια.

black and white glass of

 

Από τον ήλιο προστατεύτηκες;

Ναι είναι φίλος μας, ναι μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, αλλά η πολύωρη έκθεση στον ήλιο θα σου τσακίσει την επιδερμίδα. Θα την ξηράνει, θα την αποδυναμώσει και θα προκαλέσει από κοκκινίλες μέχρι σημάδια - και ειδικά στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Υπάρχουν όμως και προϊόντα αποκλειστικά γι' αυτού του είδους τα προβλήματα. Πάρε για παράδειγμα το BIOTHERM HOMME. Πρόκειται για μία σειρά ειδικά προσαρμοσμένη στις ανδρικές καθημερινές ανάγκες και ό,τι πρέπει για όσους από εμάς έχουν πολλές εξωτερικές δραστηριότητες. Προσφέρει υψηλή προστασία από την βλαβερή UV ακτινοβολία, θα καταπραΰνει επιδερμίδα σου ενώ έχει αόρατη σύνθεση και μεγάλη αντοχή στο νερό. Επίσης αν σχεδιάζεις να την εφαρμόσεις για την παραλία, να ξέρεις πως δεν κολλάει με την άμμο. Και problem solved. Τόσο απλά.  

assets LARGE t 243061 54721270 type12658

Δώσε ένα σπρώξιμο στην ενυδάτωση

Μην το βλέπεις σαν υποχρέωση. Δες το απλά σαν λύση. Υπάρχουν προϊόντα –και μάλιστα καλά προϊόντα- εκεί έξω, που έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Αν για παράδειγμα το θέμα της αφυδάτωσης σε τσακίζει καθημερινά και εκτός από τις σακούλες προκαλεί ξηρή επιδερμίδα, χρειάζεσαι κάτι πιο επαγγελματικό – για να μην εμφανίσεις και σημάδια πρόωρης γήρανσης.  Ένα πολύ καλό καταπραϋντικό για την όλη φάση είναι το νέο Clinique for Men Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate που αναλαμβάνει να ενυδατώσει και να προστατέψει την επιδερμίδα από την ταλαιπωρία της ημέρας.  Πιο συγκεκριμένα , προσελκύει και δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα για βέλτιστη συγκράτηση και ισχυροποίηση της υδρολιπιδικής ασπίδας. Κατόπιν με την ιδίαιτερη σύνθεση που έχει,   «μεταμορφώνεται» από τζελ σε υγρό, απελευθερώνοντας ένα κύμα μη-λιπαρής ενυδάτωσης που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα σου χωρίς να αφήσει ενοχλητικά υπολείμματα. Αξίζει.

CLINIQUE FOR MEN MAXIMUM HYDRATOR ACTIVATED WATER GEL CONCENTRATE1

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved