Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα τονωτικό μαλλιών

7 hair tonics που θα δυναμώσουν τις τρίχες σου.

Σε περίπτωση που δεν τα είχες ακούσει ποτέ σου, μην βιαστείς να θεωρήσεις το hair tonic ως άλλη μία έφευρεση των ημερών μας.

Τα τονωτικά για το τριχωτό της κεφαλής, έχουν κάνει την εμφάνισή τους από την δεκαετία του ’50 και έχουν φροντίσει να κρατήσουν τα μαλλιά των τότε αντρών λαμπερά και υγιή. Και σήμερα τα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Πόσο μάλλον όταν η σύνθεση τους είναι πολύ πιο προσεγμένη και φροντίζει να προστατέψει το μαλλί σου. 

ghj


Πώς λειτουργεί

Το hair tonic, θα μπορούσες να πεις πως λειτουργεί  με έναν τρόπο παρόμοιο με της βιταμίνης. Με το μαλλί σου να είναι καθημερινά εκτεθειμένο σε κακή ατμόσφαιρα (βλέπε καυσαέριο) ή κακές καιρικές συνθήκες, η τρίχα φθείρεται και τα μαλλιά δείχνουν ταλαιπωρημένα. Το καταλαβαίνεις όταν είναι έξτρα ξηρά μετά το λούσιμο, ή όταν δυσκολεύονται να στρώσουν στο χτένισμα. Το tonic θρέφει την τρίχα, της δίνει όγκο και την προετοιμάζει να δεχτεί το οποιοδήποτε προϊόν χωρίς να την ταλαιπωρήσει. Δεν πρόκειται να σε σώσει από την καράφλα που έρχεται, αλλά κάποια από τα τονωτικά της αγοράς, λειτουργούν ωςνα κάνει το μαλλί ευκολοχτένιστο και να σταματήσει το «σπάσιμο» της τρίχας.


Πώς θα το χρησιμοποιήσεις

Μόλις λούσεις τα μαλλιά σου στέγνωσε τα καλά με το πιστολάκι και στη συνέχεια άπλωσε μία καλή ποσότητα τονωτικού στις παλάμες σου. Άπλωσε το πάνω στο κεφάλι με τον ίδιο τρόπο που απλώνεις το σαπούνι στο λούσιμο. Άφησε το για 5 λεπτά και στη συνέχεια, εάν και εφόσον θέλεις, άπλωσε την πομάδα ή όποιο άλλο υλικό θες για να ολοκληρώσεις το χτένισμα.

ton


Και μία συμβουλή

Πριν προμηθευτείς οποιοδήποτε τονωτικό, συμβουλέψου πρώτα τον κομμωτή σου. Υπάρχουν αξιόλογα προϊόντα στην αγορά αλλά δεν πρέπει να γίνεται ποτέ εκτεταμένη χρήση. Επίσης, αν έχεις συχνά φαγούρες ή κοκκινίλες, καλύτερα να μιλήσεις με έναν δερματολόγο πριν το χρησιμοποιήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved