«Την κοπέλα που κάνει Γιόγκα στην παραλία ΜΗΝ την κοροϊδεύεις»

Η Ερμιόνη υψώνει ασπίδα προστασίας στα yoga girls και προτείνει 6 ασκήσεις για την ψάθα τους.

Λοιπόν, κοίταξε να δεις πως έχουν τα πράγματα. Εμείς οι γυναίκες ναι μεν αγαπάμε το καλοκαίρι και το περιμένουμε πώς και πώς για να αγοράσουμε αυτά τα 3-4 καινούρια μπικίνι μας αλλά το όλο concept δεν είναι και τόσο εύκολο. Αν θες με πιστεύεις, αν δε θες… με πιστεύεις ξανά.Γιατί άκου να δεις τι συμβαίνει. Ποτέ δεν οργανωνόμαστε σωστά με τις προπονήσεις μας στο γυμναστήριο και έτσι τρέχουμε να σώσουμε την κατάσταση μέχρι και την τελευταία στιγμή. Και για αυτή τη στιγμή θα σου μιλήσω αμέσως παρακάτω.

Πάμε στην παραλία (μαζί ή και χώρια, δεν έχει σημασία) και κάτω από το φως του καυτού ήλιου (και όσο ακούω τα ντάπα ντούπα της ρακέτας σου) διακρίνω πάνω μου κάποια περίεργα βλέμματα, του τύπου «δες την τρελή τι κάνει εκεί». Όχι, αγαπητέ μου δεν είμαι τρελή επειδή γυμνάζομαι επί της πετσέτας μου και δεν χτυπάω το μπαλάκι μου (το ντάπα ντούπα που ανέφερα προηγουμένως) επί 2 ώρες. «Χτίζω» κοιλιακούς ή και γλουτούς με σιγή ιχθύος.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα δεις μία κοπέλα να κάνεις τα εξής παρακάτω, κάνε της ένα φιλικό ταπ ταπ στην πλάτη, ξεστόμισε ένα keep going και άμα είσαι και στα κέφια σου κέρασέ την και μία μπύρα έτσι για το καλό και για τους κοιλιακούς που μόλις ολοκλήρωσε.

beach yoga sequence

 

Άσκηση 1

Θα την δεις να κάθεται ανάσκελα με λυγισμένα τα γόνατα και ξαφνικά να κουνάει τα πόδια της μία προς τα δεξιά και μία προς τα αριστερά. Όσο πιο χαμηλά τα πηγαίνει τόσο περισσότερο γυμνάζει τους πλάγιους κοιλιακούς της. Εννοείται, πως η μέση παραμένει πιστά κολλημένη στην άμμο (και την πετσέτα).

 

Άσκηση 2

Θα την δεις να κάθεται (ξανά) ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα απλά αυτή τη φορά θα τα ανοιγοκλείνει ελάχιστα. Sorry, δε βαριέται ούτε και αγωνιά για κάτι, απλά θέλει να «κάψει» τα ψωμάκια στους γλουτούς.

 

Άσκηση 3

Θα την δεις να κάθεται με τις ώρες μέσα στο νερό, να έχει τα χέρια της δεμένα μπροστά από το σημείο της κοιλιάς και απλά να τα ανεβοκατεβάζει. Μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Το κόλπο είναι παλιό (αν πιάνει δεν ξέρω να στο πω) και κάπως έτσι γυμνάζει την κοιλιά. Πες μου και εσύ ποιος το εμπνεύστηκε όλο αυτό!

giphy 1Μην το δοκιμάσεις.

 

Άσκηση 4

Θα την δεις να κάθεται κάπως στα ρηχά της θάλασσας, να έχει τεντωμένα τα χέρια της και απλά να ανεβοκατεβάζει τα γόνατά της. O βυθός δεν έχει τίποτα περίεργο απλά εκείνη προσπαθεί να κάνει κανένα κοιλιακό παραπάνω εντός του ύδατος.

 

Άσκηση 5

Θα την δεις να κάθεται οκλαδόν, να έχει λάβει θέση προσευχής και τα μάτια της να είναι κλειστά. Κάνει yoga, απλό και κατανοητό!

 

Άσκηση 6 (και η πιο hardcore)

Δεν μπορώ να στην εξηγήσω (συγχώρα με) αλλά αυτή τη φωτογραφία κράτησέ την σαν φυλαχτό για την επόμενη εξόρμησή σου στην παραλία. Την συγκεκριμένη στάση την αγαπούν ιδιαίτερα τα yoga girls και τους αξίζουν και χίλια μπράβο μόνο και μόνο επειδή καταφέρνουν να ισορροπήσουν κάπως έτσι.

11257157753 2bd8819196 b


Ραντεβού στην παραλία, λοιπόν, και μην ξεχάσεις την μπυρίτσα που λέγαμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved