associated press Όλο το διαδίκτυο αναζητά το μυστικό της μεταμόρφωσης του Jake Gyllenhall

Τι είναι το VersaClimber που ευθύνεται για την εκπληκτική μεταμόρφωσή του;

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί σάλο γύρω από το όνομά του. Ο λόγος για τον Jake Gyllenhaal που ετοιμάζει το νέο του κινηματογραφικό χτύπημα μέσω της επερχόμενης ταινίας, Road House. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα remake της ομώνυμης ταινίας του 1989 και ο 42χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν πρώην μαχητή του UFC που αναλαμβάνει μία δουλειά ως μπράβος. Ο ρόλος προφανώς απαιτεί σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο και πέρα από τις υποκριτικές του ικανότητες, το κοινό τού έχει βγάλει το καπέλο για τη σωματική μεταμόρφωσή του.

 

 

Πώς τα κατάφερε; Σύμφωνα με τον προπονητή του, Jason Walsh, για όλα ευθύνεται ένα μηχάνημα που ονομάζεται VersaClimber. Ο Walsh τόνισε πως ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος προπόνησης του Gyllenhaal αφορούσε το VersaClimber και θυμίζει έναν «κάθετο ορειβάτη» που σου βγάζει το λάδι.

 

 

Το VersaClimber είναι ένα εργαλείο που γνωρίζει άνθηση το τελευταία διάστημα στα γυμναστήρια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης, που λειτουργεί με εναλλασσόμενη επεξεργασία των άκρων για να προσομοιώσει μια ανοδική κίνηση αναρρίχησης. Έτσι  μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους για επαναλήψεις και αντοχή, προκειμένου να αυξηθεί η καύση θερμίδων και η αερόβια ικανότητα. Αποτελεί την τέλεια εναλλακτική αν βαριέσαι να τρέχεις στο διάδρομο. Ή, προφανώς, αν σκοπεύεις να υποδυθείς έναν μαχητή του UFC που είναι έτοιμος για όλα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved