Υπάρχουν όντως ασκήσεις που μπορούν να σε κάνουν ψηλότερο;

Μπορεί να σου φαίνεται ψέμα αλλά όμως μπορεί να συμβεί.

Πολλοί άνθρωποι κάθονται στην εργασία τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα, μερικά εκ των οποίων μπορούν να σας εκπλήξουν. Ευτυχώς, υπάρχουν ρουτίνες οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κατάσταση.

Εσείς κάνετε καθιστική εργασία;

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με καθιστική εργασία είναι ότι περνούν πολλές ώρες καθιστοί. Για την ακρίβεια, αυτή η πράξη από μόνη της είναι επικίνδυνη για την υγεία σε πολλά επίπεδα, είτε γυμνάζεστε σε ώρες εκτός δουλειάς είτε όχι.

Μήπως ο καφές είναι το κλειδί για την μακροζωία;

 
 

Υπάρχουν φήμες που λένε πως κάποια είδη ασκήσεων μπορούν να σε εμποδίσουν να ψηλώσεις, εμείς τόσο καιρό αυτό ξέραμε. Μία από αυτές τις ασκήσεις είναι τα βάρη όταν ο άνθρωπος βρίσκεται ακόμη στην εφηβεία και αναπτύσσεται το σώμα του. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν ξέραμε για ασκήσεις που μπορεί να σε βοηθήσουν να ψηλώσεις κι άλλο. Κι όμως υπάρχουν και είναι μάλιστα και πολύ κοινές. Τι μπορεί όμως να μπει ανάμεσα σε εσένα και το ύψος σου;

 

 
 

Η πολύωρη καθιστική εργασία, εκτός από το ότι σε παχαίνει, ταυτόχρονα σε κονταίνει. Οι περισσότεροι άνδρες που είναι αναγκασμένοι να εργάζονται για ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή υποφέρουν από το ίδιο κοινό πρόβλημα υγείας: κακή στάση σώματος. Στην πραγματικότητα, καμία άσκηση δεν μπορεί να κάνει τα οστά σου μακρύτερα, αλλά μερικές ασκήσεις μπορούν να βελτιώσουν τη στάση του σώματός σου, να δυναμώσουν τους μυς που υποστηρίζουν τη σπονδυλική στήλη και να σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερος.

Δες εδώ ποιες είναι αυτές οι ασκήσεις που θα σε κάνουν ψηλότερο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved