Σκόραρε σε σωματική ενέργεια και απόλαυση

Λοιπόν θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση κάπως και να προσαρμοστούμε. Φέτος θα αθληθούμε διαφορετικά. 

Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που κατά τη διάρκεια του lock down έβαλαν στη ζωή τους το τρέξιμο και το ποδήλατο. Σε μια άδεια πόλη έβλεπες παντού καθημερινά ανθρώπους να τρέχουν, να κάνουν ποδήλατο και να γυμνάζονται. Δεν μας βγήκε και άσχημα αν το καλοσκεφτείς. Ίσως ήταν ένα από τα πιο ωραία πράγματα που ξεπήδησαν μέσα από όλη αυτή την ιστορία.

Φαίνεται λοιπόν πως αυτοί οι νέοι τρόποι άθλησης ήρθαν για να μείνουν. Όχι δεν θα απαρνηθούμε το crossfit και το γυμναστήριο, ούτε τα «μονάκια» στις μπασκέτες της γειτονιάς. Αλλά μπορούμε να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να περάσει όλο αυτό. Γιατί είναι ωραίο να κάνεις ποδήλατο, να τρέχεις, να ανακαλύπτεις καινούριους τρόπους άθλησης. Ίσως είναι μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσεις και κάποια πιο ατομικά αθλήματα, όπως στίβο ή τέννις.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, θα χρειαστείς ενέργεια. Και πριν και μετά. Όμως, ενέργεια χωρίς απόλαυση, δεν λέει. Και μιας και μιλάμε για ενέργεια και απόλαυση, θα τα βρεις και τα δύο στη νέα Amita Motion Supermix. Mε κατακόκκινα superfruits όπως ρόδι & ασερόλα, μαύρο μούρο και 10 βιταμίνες, η νέα πρόταση 100% φυσικού χυμού χωρίς συντηρητικά από την Amita Motion, ενισχύει τα επίπεδα της ενέργειάς σου καθημερινά, μέσα από ένα απολαυστικό συνδυασμό 7 φρούτων.

Έτσι, σε όποιο τερέν κι αν αθλείσαι, η νέα Amita Motion Supermix σου χαρίζει ενέργεια και απόλαυση…στα κόκκινα!.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved